Med en prislapp på £138 mill ser det ut til at den lenge forestående overgangen til Philippe Coutinho, fra Liverpool til Barcelona er klar. 

Dette melder flere nyhetsbyråer som følger Deadline Day nøye.

Et tap for Liverpool, en styrke for Barcelona som nylig mistet Neymar til PSG. Men også et signal om at det er pengene som bestemmer i den internasjonale klubbfotballen.

Liverpool har vært svært aktive på overgangsmarkedet, og mye kommer til å hende de seneste timene, nå når klubbens største stjerne forsvinner.

Den brasilianske klassespilleren har blitt nektet å forlate sin arbeidsgiver, saken har lenge vært i det blå, men vi er rimelig sikre på at Coutinho er tapt for Liverpool nå. Det er sjeldent smart å tvinge en spiller til å bli værende – all den tid han har levert og gjort en god jobb, uten å være drittsekk.

30. januar 2013 ble brasilianeren kjøpt for 85 millioner kroner fra Inter. Han har sagt at elsker Liverpool og fansen, men nå får han en unik mulighet til å spille for et av de aller beste og kanskje den største klubben i verden. Liverpool klarte ikke stå i mot presset.

For ordens skyld, £138 mill tilsvarer rundt 1,4 milliarder kroner.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Deadline Day – ALT kan skje!

Nå haster det for klubbene å finne den rette spilleren, haster det med å få solgt spillere som passer inn...

Arsenal i oppløsning?

Deadline Day, overgangsvinduets siste dag, da alt kan skje. Ser ut til at Arsenal av alle topplagene sliter mest, faktisk...

Lukk