Pierce Brosnan tok med seg sin frodige kone på stranda. Det førte til mer enn 1100 kommentarer der artikkelen er skrevet i MailOnline, en av verdens største nettaviser. Kommentarene handler om kona til den tidligere James Bond-skuespilleren Pierce Brosnan (60). Keely Shaye Smith (49) er frodig og flott, noen mener hun er for stor, andre synes hun er sexy. 

Hvorfor så mange skal mene noe som helst om kona til Brosnan er en gåte. Hun ser jo ut som en kvinner bør se ut, med flotte former og et smil om munnen.

Det forelskede paret har vært gift siden 2001 og de ser like glade ut i hverandre den dag i dag. Pierce ser ut som om han kunne ha spilt Bond når det måtte passe.

Keely Shaye Smith, som jobber som journalist, ser ut som om hun trives som frodig kjendis-frue og bærer sin bikini og badedrakt (se link) med stil og stolthet. Et flott par som fortjener hverandre.

Kanskje det er hennes store vektøkning som får så mange til å kommentere?

Pierce Brosnan tok med seg sin frodige kone på stranda...

Pierce Brosnans adoptivdatter Charlotte, fra et tidligere forhold døde i slutten av juni bare 42 år gammel. Hun måtte gi tapt for kreften.

Pierce Brosnan tok med seg sin frodige kone på stranda…

Familien Brosnan brukte derfor noen dager på sitt ferieparadis på Hawaii for å komme til hektene igjen etter tapet av en datter. Sønnene Dylan Thomas, født i 1997, og Paris Beckett, født i 1991 var med sine foreldre til den flotte øya.

Familien Brosnan bor eller i Los Angeles.

Paret vil nok legge merke til at det er stor oppstandelse pga strandbildene, men det kjente paret er vant til å få kommentarer både om vekt og utseende tidligere.

Få kan vite hva de tenker, men paret er nok stolte og glade i hverandre, hvorfor skulle de ikke det? Idiotene i kommentarfeltet bør jo beskyttes mot seg selv. Man blir ikke lenger sjokkert over hva folk er i stand til å lire av seg i et kommentarfelt.

Vargas

Foto: Flickr/ ScarletSaarelainen

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gratulerer med dagen Mette Marit av Norge!

19. august 1973 ble hun født. Norges neste dronning. Alenemoren fra Kristiansand som tok Haakons hjerte og som ble hele...

DU er statsminister for en dag – Hva kan du utrette?

Valget er en viktig happening som du bør være en del av så sant du er gammel nok, og er...

Lukk