– De få som opplever dette er konstant kåte og klitoris er svulmende nesten hele tiden. Priapisme kan også forekomme hos menn. De har da konstant ereksjon.

Dette er noe som oppleves veldig plagsomt og psykisk belastende for den det gjelder. Men det kan også være smertefullt, forståelig nok. Priapisme er heldigvis et sjeldent fenomen. 

– Både det å onanere og å være kåt skal være forbundet med noe positivt. Ser man det som noe negativt fordi det hemmer skole eller jobb, eller annet virke så bør man ta kontakt med sin fastlege for å få hjelp til å få et normalt liv. Faktisk er det dokumentert at det er bra for kropp og sjel å oppnå klimaks så ofte som mulig.

Vi skriver om det du snakker om i morgen. Ikke alle liker å snakke om sex og onani, men alle kjønnsmodne har sex og onanerer. Det er både normalt og det er sunt. Flere seriøse nettaviser skriver om det som du ikke snakker med noen om, men svært få bloggere velger å formidle tabubelagte tema. Vargas12.com er blant de få.

– Nordmenn flest er opptatt av sex i det fri, og det er ingen hemmelighet at dette gir en pirring mot å ha sex slik at andre kan se på, gruppesex er også noe som en hel del nordmenn synes er spennende.

Tallenes klare tale viser at det er mer og mer utbredt. Sex i det fri er populært blant unge, sex med flere enn sin partner er populært blant voksne og godt voksne.

Om du er ung og nysgjerrig på alt som har med sex, pikk, kuse og orgasme å gjøre, så er du helt normal.

Sannsynligvis lider du ikke av Priapisme, men du kan være både kåt og klar veldig ofte allikevel, om du er gutt eller jente. Begge kjønn kan tenke på og ønske sex mange ganger om dagen og det er helt normalt, spesielt i tenårene kiler det litt ekstra. Mange unge gutter som jenter kan onanere flere ganger daglig i den perioden av livet.

  • Har du spørsmål rundt sex?
  • Har du får små eller kanskje for store pupper?
  • Kan anal-sex være farlig?
  • Kan man bli gravid om gutten ikke får orgasme?
  • Er det farlig å svelge sæd?
  • Bør du bruke P-piller selv om du er singel?
  • Er pikken din for liten eller kanskje for stor?

Det finnes ingen dumme spørsmål som kan stilles rundt tema sex. Unge og nysgjerrige mennesker kan ikke på noen måte vite svarene på spørsmål om kropp uten å måtte spørre først. På nettsidene til Ung.no finnes mange svar, finner du ikke det du lurer på kan du stille dine spørsmål her.

Husk å aldri bli med på noe du selv ikke ønsker, si et klart nei om noen foreslår noe du selv ikke ønsker å være med på. Din kropp er ditt tempel.

 

Foto: Flickr/  Guy Jaques

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tenåringsjenter gravide for å kunne blogge om det?

Norske unge gutter og jenter ser ut til å være villig til å gjøre nesten hva som helst for å...

Solskjær avhengig av god start for å få arbeidsro

Cardiff fansen vil få Ole Gunnar Solskjær i vrangstrupen om han begynner med tap i Premier League. Mot lille West...

Lukk