Da kronprinsbryllupet, det mest populære i hele Storbritannias historie stod for et drøyt år siden, var det brudens søster som fikk mye av spalteplassen. Ihvertfall rett etter bryllupet og i dagene deretter.

Utelukkende pga Pippas vel-dreide bakende. Forståelig nok kanskje for de som har greie på slikt, for meg så det ut som en helt vanlig rumpe og absolutt ikke så mye å skrive hjem om.

Bedøm selv:

Foto: CARL DE SOUZA/AFP/Getty Images

– Nå skal en italiensk paparazzi-fotograf med en diger telelinse, ha tatt bilder av puppene til selveste Kathrine. Kona til William. De som en gang i tiden skal krones som konge og dronning av Storbritannia om alt går dem vel.

Jeg vedder på at hovedpersonen selv synes det er stas å være avbildet i fler av de italienske og franske glorifiserte magasinene. Endelig litt action tror jeg hun egentlig tenker. Men i konservative England kan man ikke en gang tenke slik.

Ihvertfall ikke den kommende dronningen. Nei, fysjom!

– Nei, her skal det bli rettssak om så er. De bildene skal fjernes, og dermed så har William og hele hans advokat stab sendt ned sine beste menn for å få bildene stoppet. Sannsynligvis helt uten hell.

Berlusconi, den gale eks-statsministeren som ble fjernet fordi han tvang seg til sex med mindreårige jenter- eier jo 90% av hele det korrupte støvel-landet. Inklusiv den tabloide presse som har pupper på menyen. Han vil strekke seg veldig langt for å tjene noe Lire på Kathrine også.

Må si det er et lite paradoks at det nærmer seg «tredje verdens krig» pga noen vrengte baklommer, også blir Pippas stuss hyllet som en gresk gudinne.

Kjekke jenter, det er ikke det. Men må det skrives kilometer av spalteplass om noe så uviktig? Jeg mener befolkningen i Syria driter nok i begge søstrene fra ball-øya.

Noen ganger skulle man tro at media er helt hekta på pupper, lår og rumper og driter i verden forøvrig.

Det alene er jo en meget skremmende utvikling. Jeg er helt sikker på at både Pipa og Kate er helt enige med meg. Egentlig!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barn i alderen 13-16 år sender nakenbilder av seg selv på nett

Som foreldre har man ansvaret for egne barn til de er 18 år. De færreste vet hva de håpefulle faktisk...

Liten sex-lyst? Det rammer de fleste, men det er lett å gjøre noe med

Ved å bruke tid på hverandre om man er i et forhold eller på seg selv om man er singel....

Lukk