Må du hjem raskest mulig etter fest og ikke ønsker å stå i endeløs taxikø for å få en ordinær taxi hjem, og heller velger en pirattaxi, kan det bety å komme seg trygt hjem eller å bli voldtatt. 

Jeg er overrasket over at kvinner fortsatt tar sjanse på å sette seg inn i en vilt fremmed manns bil for å bli kjørt hjem.

Politiet tror det er mange forskjellige grupper menn som kommer fra Øst Europa for å kjøre pirattaxi i den perioden vi nå går inn i, med julebordsesong og stor aktivitet på hoteller, restauranter og barer i de fleste større byer.

Ikke la en bytur endre livet for alltid. Bruk alltid ordinære taxier uansett hvor du skal, om du ikke kan kjøre selv eller ta annen kollektiv transport.

Dette er et eldorado for organiserte kriminelle. De er ikke bare ute etter penger, men også for å utnytte naive norske kvinner.

Jeg mener det er på grensen til å være naivt å tro at det skjer mange, men aldri meg. Det er nettopp du som kan være den neste de melder om på nyhetene. Du kan bli et tall i en dyster statistikk.

Disse menneskene eier ikke skam i livet og får de tjent noen tusenlapper på pirattaxikjøring, og får avslutte kvelden med å voldta en kvinne så er dagen reddet. Det er trist for de kvinnene det rammer, men det lov å bruke hue.

– Å bli voldtatt kan ikke beskrives av noen som ikke har opplevd det, men de fleste som får føle dette marerittet på kroppen får livene sine ødelagt. Man går med skyldfølelse, du kan risikere å bli stukket med kniv ved å gjøre motstand, du får slått ut tenner, du kan miste både hørselen, synet og livet.

Er det virkelig verdt det?

Det er svært mange måter å være sikker på at man kommer sikkert hjem. Det bør derfor planlegges på forehånd, og før man planlegger å bevege seg i sentrum-sonene i de større byene.

* Bli hentet av venner, familie eller kjør selv.

* Drikk med måte, ikke vær for full og for lite kledd. Sørg for å gi beskjed at du drar så andre vet at du er på vei hjem.

* Ta nattbuss sammen med flere.

* Sørg for å registrere deg med det samme du setter deg i en ordinær taxi med å dra kortet ditt med det samme.

* kjøp med deg pepper spray, gjør høylydte rop, og sloss for livet hvis du først blir overfalt. Bruk alle slemme triks du vet om, lugg, bit, slå, spark eller press fingeren inn i øyet hans. Ikke stopp om han hyler, bare press hardere. Det er han eller deg. Du vet at han kan komme til å drepe deg etter at han er ferdig med å voldta deg.

Så langt i år har tre av de anmeldte overfallsvoldtektene funnet sted i pirattaxier. Hvor mange som er blitt ranet, har ingen oversikt over. Heller ikke hvor mange som er lurt, truet eller banket opp.

Hittil i år er det anmeldt 53 overfallsvoldtekter i Oslo, det er dobbelt så mange som i fjor.

Er du klar for å bli en i statistikken?

Du selv kan gjøre mye for å unngå det, det første du kan gjøre er å bestemme deg allerede i dag for at du aldri skal sette deg inn i en taxi som ikke er en taxi.

Du er verdifull for mange, ikke ødelegg livet ditt på en bytur. Det er dessverre slik samfunnet er blitt. Det er svært mange som er mer enn villig til å bryte loven og risikere flere år i fengsel for å få tak i deg, får en overfallsmann tak i deg kan det ende med at du dør.

Er det verdt det?

Det er en brutal og voldelig verden der ute. Sørg for å ta ansvar for egne handlinger, gjør det du kan for egen sikkerhet.

TA ALDRI PIRATTAXI!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gavetips/ Sexy undertøy for henne?

Du er mann og har en partner, kjæreste eller kone du helst vil kunne gi akkurat det hun måtte ønske....

NRK sender orgasme i «Trekant»

Orgasmen er menneskenes bonus. Det er en viktig del av seksuallivet til alle mennesker som er seksuelt aktive, og jo eldre man...

Lukk