ellers kan det blir en kjedelig tur bade for liten og stor. Skal du bruke bilen så planlegg godt på forhånd. Vær sikker på at bilen er rustet for tunglast, har fått sin service før dere begynner på bratte stigninger i fjellet. Sørg for at ungene i baksetet ikke kjeder seg, la de få synge etter siste barne CD eller gjøre andre ting de synes er moro. Og for all del ikke la de spise søtsaker i bilen! Det kan fort bli et rent helvete med spying og grinete unger og det er ingen tjent med. Stopp heller hyppig, hvis de sliter med bilsyke.

Og sett opp liste så du får med deg alt, det kan bli dritdyrt om du må kjøpe til alt du har glemt- hvis du må handle når du kommer fram. Husk: Nok varmt tøy, termos, stor nok sekk, sjokolade, appelsiner, sitteunderlag, kaffekjele, solkrem, alle par med ski og staver. Det er utrolig mye som det er surt å glemme så bruk også tid på listen over alt du trenger.

Tar du tog til Påskefjellet så beregn god tid selvom det er svært store sjanser for at også ditt tog er forsinket, men vær tolmodig.

Skal du reise med fly, møt opp i god tid også der, ikke gå på pubben hvis du har god tid til din flights departure, det kan fort bli en plass ledig på det fly du skulle med….

Skal du være hjemme, og det skal over 80% av oss, så ta deg en tur på kino, masse fine filmer er satt opp i Påsken. Eller hvis været tillater det, vær mye ute og fyr opp grillen! Det er allerede masse deilig grillmat å få kjøpt i butikken, og det smaker godt med mat ute, selvom det ikke er sommertempraturer ennå.

Eller finn deg en PC og les bloggen min feks:)

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du ensom?

I påsken, eller også ellers i året? Det trenger du ikke å være! Enten du er ung eller gammel, jente...

Hvorfor feirer vi Påske?

Er det fordi Rema selger påskemarsipan og påske egg? Eller Nille selger masse gule påsketing ? Nei, det er nok...

Lukk