Plus Size kvinner- den nye vinen? Frodige sexy kvinner pryder stadig oftere førstesidene i de fleste større magasiner. «Vogue» er det største av dem alle som også har valgt frodige kvinner på sin berømte førsteside.

Nå ser det ut til at endringen også har kommet til Norge. 

Sexy, store, frodige kvinner pryder ikke alle førstesider i den kulørte presse, men de kommer stadig oftere. Først ute til å markere Plus Size-trenden i Norge var bladet «ELLE», som hadde den smellvakre Tara Lynn på sin førsteside i april 2012.

Tara Lynn er en av de mest brukte modeller i genren Plus Size, en modell som var godt betalt modell i New York og Paris, men som etterhvert ble så frodig at hun ble valgt ut av «Vogue» Italia til å prege også dere første side, da som Plus Size-modell.

Plus Size kvinner- den nye vinen?

Plus Size kvinner- den nye vinen?

Norske unge jenter og kvinner som kjenner på det evige kropps-presset der man skal være så lik «Barbie-dukken» som mulig. Alle bør selvsagt få se ut som de selv vil, men det er liten tvil om hva som er viktigst for de aller fleste unge gutter og jenter i tenårene i 2014. Utseende selvsagt.

– Hvis de bare hadde skjønt poenget og hvor viktig det er å være fornøyd med seg selv foran hva andre mener om seg- så ville langt flere hatt en bedre hverdag. Utseende er grobunn for terging, sjikanering og mobbing hver eneste dag for mange unge. De som er litt større enn flertallet blir ennå ikke akseptert og godtatt for den de er. Utelukkende pga utseende.

De som skiller seg ut i mengden blant annet for å være litt større, de sliter med selvfølelsen, selvtilliten og merker blikkene. Hver eneste dag. Nettopp derfor er det så viktig å følge med på hva som er i ferd med å skje, spesielt i motebransjen. Den gjenspeiler hvordan vi kler oss og skal se ut i tidene som kommer.

– Er det virkelig slik, at motebransjen trykker Plus-Size modellene til sitt bryst i Europa nå, vil dette komme til Norge også. Da vil det gi de som er litt større enn andre; den nødvendige selvtilliten de fortjener. Det er faktisk ikke ikke riktig at alle skal se ut som en Barbie-dukke.Vær heller stolt av deg selv slik du er.

Plus Size kvinner er den nye vinen- det gir mange unge jenter fantastiske muligheter til å akseptere seg selv. Men man må ikke være en Tara Lynn for å være fornøyd med seg selv.

Først nårdu er fornøyd med deg selv kan du akseptere deg selv, og elske deg selv. Hvorfor ikke starte i dag?

Foto: Vogue/ www.inoubliablemodelarmy.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves is Back!

Endelig er det et deilig faktum, fantastiske Wolverhampton Wanderers er tilbake i det gode selskap, foreløpig bare i Championship, men...

Orderudsaken mye omtalt- på ny er de tiltalte i søkelyset

Ekteparet Per og Veronica Orederud har vært ute på perm, om ikke lenge så kan de på ny flytte hjem...

Lukk