Endelig ser det ut til at også Plus Size modeller blir tatt inn i varmen av de mest kjente og viktigste motehusene i verden. Vogue og Ralph Lauren ser ut til å være ledende i dette meget viktige pilot-prosjektet. Og selvsagt er det på tide, at også flotte, men frodige kvinner blir akseptert som modeller i verdensklasse. 

Robyn Lawley (23) blir sett på som den fremste av alle Plus Size modeller og var blant annet Ralph Laurens første Plus Size- ansikt modell, hun har vært på første siden til italienske Vogue en rekke ganger. Den australske modellen er ikke redd for å si hva hun mener, og nylig skal hun ha sagt hva hun mener andre modeller som ikke har så mye kjøtt på kroppen.

“Disse herion-look jentene er ikke noe for meg, de får bare holde på med sitt, jeg er meg selv fullt og helt”.

På den amerikanske ballet-gallaen var Robyn og andre modeller gjester, og det er ingen hemmelige at 23 åringen stjal hele showet. Ihvertfall så lenge hun var i bevegelse før og etter gallaen. Det var Plus Size modellen fotografer og journalister var mest opptatt av.

Kanskje ikke så rart?

– Kvinner som er litt frodigere enn andre, kvinner med større rumpe, større lår og større rumpe enn mange andre kan være svært sexy. Mulig du ikke er enig i det, smaken er jo som kjent forskjellig. Noen menn foretrekker heller kvinner som er frodig framfor andre. Ganske mange faktisk.

Modellbransjen har vært de tynneste jenters arena i mange 10-år, nå er trenden snudd. Modeller flest kan ha både hofter, rumpe, lår og til og med pupper og allikevel bli akseptert som en topp modell i verdensklasse. Absolutt et skritt i riktig retning.

Dessverre så har mange frodige kvinner problemer med å vise seg fram, om de er noen kilo for mye. Heldigvis har motebransjen i mange land, også i Norge begynt å endre syn på Plus size modeller som aktuelle i motebransjen og på “Catwalken”.

Om du er frodig og flott, vær stolt av deg selv.

Robyn Lowley er en av verdens vakreste kvinner, endelig har også motebransjen oppdaget henne.

Kilde: Huffington Post.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Eurovision Song Contest- Her er vinnermelodien!

Norge er blant favorittene, men 13 år etter Olsen brødrene er det på ny Danmark som er så stor favoritt...

Lukk