Plus Size-modell som tør å vise alt! En liten oppmuntring til deg som sliter med å vise fram kroppen din på stranda i sommer. Plus Size modellen Denise Bidot (29) viser hele seg – for en hel verden, akkurat som hun ser ut. Frodig, flott og sexy.

Med celluliter og det hele. Hvorfor ikke? Og hvorfor skal ikke du?

Denise Bidot er en amerikansk fotomodell som bør være et forbilde for mange frodige norske kvinner som sliter med å bli tilfreds med eget utseende, av ulike årsaker. Det er som kjent alt for mange, helst unge kvinner – som ønsker å endre på utseende sitt.

Noe kan være berettiget, men noen ganger er det kanskje bare innbilning også.

Den frodige rumpa, store lårene og de tunge puppene. Er de i veien, får du vondt i ryggen eller blir mobbet for kroppen din? Vel, er du fornøyd med deg selv – uten å lide av å ha en stor kropp, sitter problemet mellom ørene. Gjør som Denise Bidot, vis deg fram for verden, du er jo sexy kvinne!

Mobberne er sannsynligvis i et patetisk mindretall, fulle av sjalusi og mindreverdighetskompleks.

Plus Size-modell som tør å vise alt!

Denise Bidot er med på en kampanje kalt «Beach Body. Not Sorry.» i regi av «swimsuitsforall.» Hurra for kloke mennesker som forstår at verden går videre om man ikke ser ut som en retusjert Barbie-dukke. Hva er forresten så flott med det?

Noen kvinner har mer kjøtt på kroppen enn andre, slik har det alltid vært og slik vil det forbli. Vi skal være forskjellige vi mennesker. Men hvordan vi oppfører oss mot hverandre, kommer også an på hvordan vi ser ut og hvordan vi ter oss.

Kvinner og menn med selvtillit, vet å sette seg selv foran andre, av ulike årsaker. Ikke alltid, men for ofte.

En av grunnene kan være at de med nok selvtillit,  tror de er bedre enn andre, og å ha et utseende som er tiltalende på andre, kan være med å gi deg mer selvtillit. Men – og her kommer poenget med dette innlegget. Hva DU mener om deg selv og ditt utseende, kan gi DEG den selvtilliten du trenger.

Smellvakre Denise Bidot har en frodig figur hun er stolt av, og det med rette. Hun er blant de mest ettertraktede modellene i bransjen, en bransje som heldigvis bruker flere og flere frodige kvinner for å vise siste mote. Både i sexy undertøy, bademote og andre sjangere.

Strekkmerker, celluliter, kvapsete valker og andre ubetydeligheter bør selvsagt ikke ødelegge sommeren for deg, eller andre som har noen kilo for mye. Hva du synes om deg selv er viktigst. Du bør være stolt av deg selv. Deg er det bare en av i hele verden, kall det en floskel, kall det en klisjé, men det er allikevel fakta.

Hva du til syvende og sist mener om deg og din kropp bør alltid telle mest. Hva andre mener om deg, bør ikke bety fem sure sild. Hva andre mener om deg betyr ingen verdens ting, det bør du begynne å innse. For din egen del.

Å være perfekt, er først og fremst viktig for seg selv. Derfor er vårt slag ord, som alltid. Du vet vel egentlig at du er perfekt? Men da må du tørre å si det til deg selv også.

You are perfect!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ferie? Men jobber allikevel? Tabbe!

Ferie? Men jobber allikevel? Tabbe! Din velfortjente sommerferie bør gå til å gjøre andre ting enn å jobbe. Ikke bare...

Paul Pogba på til Spania!

Barcelona prepared to make €90 million offer for Paul Pogba, says report http://t.co/zpjpLksNeP pic.twitter.com/yuNrl0EaWb — World Soccer Talk (@worldsoccertalk) June...

Lukk