Plus Size modell- Tess (29) bruker størrelse 52, og er en svært ettertraktet modell. Hun er også en av verdens mest kjente og er tydelig stolt av formene og kroppen sin.

En frodig, sexy og vakker kvinne som har har slitt med mye motgang pga av kroppen sin, men nå blir hun mangemillionær på den.

I kropps-hysteriske Norge blir en slik kvinne omtalt i media som sykelig overvektig av mennesker som ikke har peiling på hva de snakker om, veldig ofte. Også i dette tilfelle.

Flotte Tess har allerede posert på Vogues førsteside, og blir ansett som en av de mest populære Plus Size-modellene i bransjen.

Mange uttaler seg skråsikkert om tin de ikke har noe begrep om. Tess trener regelmessig og spiser sunt, til tross for sin frodige kropp. Man er ikke syk fordi man veier mer enn mange andre.

Her er det mange som har mye å lære. En tynn person kan være mye sykere enn enn en overvektig, det vises ikke utenpå kroppen, at man har en usunn livsstil alltid.

– Kanskje en tankevekker for unge norske jenter som sliter med tanker rundt sin egen kropp. Det er faktisk mulig å være både sexy og stor på en gang, Tess er et levende eksempel.

Ingen trodde at 1.65 høye Tess, som bruker størrelse 52 og veier 120 kg kunne bli modell, men nå er hun en av de mest markante kvinnene i en bransje; som for bare få år siden ikke hadde en modell under 1.80.

Verden går framover.

Plus Size modell- Tess (29) bruker størrelse 52

Plus Size modell- Tess (29) bruker størrelse 52

– Tess Holliday som også har en sønn, ble mobbet for å værer liten å tykk når hun vokste opp i Mississippi i USA, men hennes mor oppmuntret henne til å følge drømmen om en dag å bli modell. I dag er den flotte 29-åringen en meget aktiv kvinne som jobber for MiLK Model Management, og er selskapets Plus Size-frontfigur, bare kalt deres egen Diva i sosiale medier.

Via sosiale medier ble Tess oppdaget av de rette folkene som begynte å følge henne via Instagram, der det ble lagt merke til at hun hadde svært mange følgere. Nå nærmer dette tallet seg en million følgere, via diverse media-kanaler på internett. Tess Holliday står blant annet bak emneknaggen, #effyourbeautystandards.

Den frodige modellen står også bak den meget populære bloggen «Myplussizelife.blogspot.com«, der hun fortsetter bruker sitt pikenavn, Tess Munster. Jenta med den store drømmen er gift, (mulig også bare forlovet) med Nick Holliday.

Moralen i dette innlegget er, å fortelle våre lesere at det er fullt mulig å være fornøyd med seg selv, til tross for at man er større enn de fleste andre. Uansett hva andre måtte mene om akkurat deg, så er din mening det aller viktigste.

Er du fornøyd med kroppen din, akkurat slik du ser ut, så kan du be vedkommende som uttaler seg- eller omtaler deg i lite flatterende ordelag, om å gå å ta seg ei bolle.

Tess Holliday bør bli enhver kvinnes ideal og forbilde, fordi hun tør å vise hvem hun er, til tross for sine ekstra kilo.

Kilde: Nydailynews.com

Foto: Flickr.com

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skråblikk på Premier League

Det er bare timer igjen før overgangsvinduet stenger- mange spiller vil få ny arbeidsgiver før 2. februar.  Newcastle har ansatt...

Gigant-Asteroide nær jorda- ville vært katastrofe ved treff

Gigant-Asteroide nær jorda- ville vært katastrofe ved treff. Asteroiden "2004 BL86" er på størrelse med fem fotballbaner, og kunne ha...

Lukk