800px-Jose_Mourinho_2013.jpg

Så er det bekreftet at Crystal Palace har hentet Alan Pardew fra Newcastle, London-klubben måtte betale £3,5 millioner i kompensasjon. En avtale som er glimrende om de klarer å holde plassen i Premier League, tidenes dårligste om de rykker ned.

– Så mye betyr nemlig en plass i øverste nivå i England. En som ikke fikk nok spilletid, og som derfor valgte å forlate London og Premier League er tyskeren Lukas Podolski, som har hatt et heller mislykket opphold i Arsenal, og som nå har signert for italienske Milan.

Ovegangsvinduet for lag i Premeier League åpner lørdag 3. januar, og her vil det skje mye i ukene som kommer, vi lover å holde deg oppdater med siste nytt. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på Norges beste blogg om engelsk fotball, vargas12.com, som følger Premier League på nært hold.

– Du kan ikke forvente å få «sjokk-overganger» som det faktum at Mr. Liverpool reiser til USA, men det vil komme overganger som ikke alle har klart å spå. Manchester United, Chelsea og Arsenal er alle lag som kan komme til å investere i spillere i januar-vinduet.

Paul Pogba tilbake Manchester United fra Juventus for £70 millioner er et av mange rykte som florerer.

Jermain Defoe, ex Tottenham og England returnerer til Premier League, etter kun en sesong i kanadiske Toronto FC i MLS i USA. Det er bunnlaget Leicester som skal få nyte godt av Defoes tjenester i et håp om å berge plassen på øverste nivå.

Manchester City derimot kan ikke bruke penger på nye spillere. UEFA-restriksjoner har allerede gjort «SKY-Blues» skyldig i brudd på regelverket ved å ikke redusere antall spillere forrige sesong. Med en rekke spisser ute med skade, kan det bli vanskelig å beholde delt topp-plassering med Chelsea. I skrivende øyeblikk har begge lag lik poengsum på 46, og 25 mål i pluss etter 20 spilte kamper av i totalt 38.

Lag med nye managere får også ofte litt penger å justere for, både Crystal Palace og Newcastle vil gjøre endringer, det samme er det ventet at både Everton og Liverpool gjør i dette vinduet også.

Brennhete Harry Kane  i Tottenham sover nok godt om natten, men det gjør neppe Spurs-fansen. Se ikke bort i fra at det kan komme et monsterbud på 21-åringen som har vært London-klubbens beste spiller så langt denne sesongen. Om budet blir akseptert, er vel heller tvilsomt.

– José Mourinho ser ut til å være i dårlig humør for tiden. Kanskje ikke så rart med en formsvikt på trappene, i stedet for å være langt foran sine argeste konkurrenter har de mistet fire poeng på sine to siste kamper, med uavgjort mot Southampton og et braktap mot Kane og hans venner i Tottenham på årets første dag.

Vi tror fortsatt Chelsea vinner ligaen, men en grinete Mourinho gjør kanskje flere taktiske feil om han ikke får opp humøret. Å se sin mangeårige elev, Frank Lampard score mål for Manchester City i kamp etter kamp, er neppe beroligende for den temperamentsfulle portugiseren.

Det er stor kvalitetsforskjell på topp og bunn på lagene i Premier League, men flere av de antatt svakere lagene har denne sesongen, tatt overraskende mange poeng fra topplagene. Manchester Citys uavgjort mot Burnley og Leicesters ‘come back’ mot Manchester United er lagt på minne.

Er det rart mange av oss elsker denne sporten foran mye annet?

Uforutsigbar og spennende fra start til slutt.

 

Foto: Flickr

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
2015- året du endelig finner den rette? Slik gjør du det!

Om du er singel og ønsker å endre den statusen, bør du først vite hva du skal lete etter, hvem...

Boliglån? Da bør du forlange lavere rente i dag!

Vil ikke banken din gi deg bedre betingelser, bør du selvsagt for din egen del, vurdere å bytte til en...

Lukk