Pogba ferdig i Manchester United! José Mourinho nekter for at det er noen uoverensstemmelser med stjernespilleren og verdensmesteren, Paul Pogba.

De fleste vet at dette er en sannhet med visse modifikasjoner.

Verken en trener eller en spiller kan noen gang bli større og viktigere enn klubbens gode navn og rykte. I hvert fall ikke når klubben er Manchester United. Derfor blir det ekstra pinlig når TV-kameraene fanger opp kranglingen på treningsfeltet, som i dette tilfelle.

Franskmannen er fratatt alle muligheter til å bli kaptein og visekaptein, årsakene kan være mange – siste overskrifter går på Pogbas bruk av sosiale medier, ifølge The Telegraph.

Manchester United har åpnet svakt i Premier League, med to tap og sist, uavgjort mot nyopprykkede Wolves, hjemme på Old Trafford. I ligacupen ble det tap mot lille Derby. Det brenner på dass for José Mourinho, men enda verre er det for Paul Pogba, som høylytt, ønsker seg til Barcelona og er derfor etter all sannsynlighet ferdig i klubben.

Pogba ferdig i Manchester United!

Foto: YouTube

Pogba ferdig i Manchester United!

Via sin Instagram-profil, skal Paul Pogba og flere av hans lagkamerater ha ledd av Luke Shaw, som bommet på straffe mot Derby i cupen. En av mange hendelser, José Mourinho skal ha gått i taket over. En rekke ganger har manageren uttalt seg negativt om spillernes bruk av sosiale medier, men der særlig Paul Pogbas interesse for sitt ego har tatt for stor plass i stedet for fokuset på jobbens hans som fotballspiller. 

I følge the Telegraph og SkySports, skal sjefen ha fått nok av Paul Pogba, det samme ser det ut til at 24-åringen har fått nok av Mourinho og velger seg media når han skal ytre sin fortvilelse. Problemene i Manchester United forsvinner neppe av seg selv, Ed Woodward har ansvaret og han velger sannsynligvis å selge spilleren, framfor å sparke manageren. 

Fans som blir spurt, vil derimot beholde Pogba, sparke Mourinho og ansette selveste Zinedine Zidane, som har ett friår etter å ha tatt Real Madrid til de største høyder – flere år på rad. Også bookmakerne har franskmannen som soleklar favoritt til å ta over for portugiseren som sjef på Old Trafford. 

Vi er overbevist om at Paul Pogba eller José Mourinho forsvinner før eller senere.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves imponerer – Ruben Neves jaktes!

Wolves imponerer, Ruben Neves jaktes! Ulvene har kun ett eneste tap de på seks første kampene i årets Premier League-sesong,...

Lukk