Pokémon Go Home! En ny populær happening herjer landet og verden forøvrig. Intet nytt under solen? Jo faktisk. Pokémon Go er noe helt nytt.

Det ødelegger for alle som elsker å sitte inne å spille dataspill, TV-spill eller surfe på nett eller se film på Netflix.

Dette irriterende spillet som spilles via smarttelefonen, tvinger spillerne ut av huset, ut i skogen opp i trærne og ut i veien. Ja, det er faktisk bare snakk om timer, om det ennå ikke har skjedd en dødsulykke på bakgrunn av drittspillet.

Dette spillet er gratis for alle å bruke, derfor kan alle spille, alltid. I alle aldre, og det skjer faktisk. Alle er hekta, dessverre.

Som om ikke norske forbrukere går med nesa ned i skjermen fra før. Sosiale medier, som Facebook, Twitter, Instagram, leservennlige bloggere og internett forøvrig tar flere timer av døgnet, småbarn går for lut og kalt vann – foreldrene skal bare … først.

Pokémon Go Home! Vi vil ikke ha deg her! Du tar livet av mennesker vi er glade i. Vi har nok tidsfordriv fra før.

Pokémon Go Home!

Se for deg settingen om noen måneder. Norge, vinter, snø og kulde. Kommer du til spille, eller  jakte Pokémon i tjue speik? Neppe! Og de som gjør det er åpenbart en stor fare for sine omgivelser da de blendet av de fargerike «ballene» fra Asia. Den norske stat kommer til å måtte saksøke utgiverne Niantic Labs.

Pokémon Go Home!

Problemet er at Norges største bank, som har kjøpt seg inn i faenskapet for å tjene penger på galskapen. Dårlig gjort, for her går praktisk talt DNB over lik, for å tjene en ekstra slant. Snart er det norske liv; de har på samvittigheten. Folk er allerede hekta, på fargerike baller som gir status og poeng, mange timer på jakt for å finne Pokémonen.

Sportsutstyrkjeden XXL, melder om en økt omsetning på 25%, utelukkende på treningssko, sykler og annet relatert til den helvetes Pokémon-jakten. Hva skjer med verden?

Noen bruker det til noe positivt at brukerne av spillet, bruker langt mer tid ute i naturen enn de gjorde før Pokémon ble lansert. Uenig. Hva er positivt med at «blinde» mennesker sykler, løper, går og leter etter fargerike virtuelle baller som gir én eller annen form for status? Det er dessverre umulig for oss å forstå.

Ingen spill, verken hjemme, eller ute, på nettbrett, via konsoll, TV eller smarttelefon kan vel være verdt å dø for? Er du ikke på vakt når du ferdes i trafikken eller gatelangs, på jakt etter Pokémon, kan det i verste fall, koste deg livet.

Pokémon Go Home!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
La menn vite det når de er sexy!

La menn vite det når de er sexy! Når så du sist en eldre mann fikk tilbakemeldinger for sitt utseende,...

Wolves er solgt for £45 millioner – Fosun er kjøperen!

Den tradisjonsrike klubben Wolverhampton Wanderers, den neste på listen av klubber som nylig ble solgt til asiatiske selskap. Til Fosun...

Lukk