Hva skjer? Kriminaliteten i Oslo øker som aldri før. Volden blir mer brutal, vinningskriminaliteten øker som aldri før. Folk i storbyen er redd for å gå ute. Og alvorlige forbrytelser blir gang på gang henlagt pga manglende bemanning og ressurser-

Hvorfor det!? Et av verdens rikeste land har ikke råd til å ha politi? Andre land ler av oss! Norge fylles opp av lommetyver og andre kjeltringer ofte fra Østeuropa som ser på Norge som en Donald-stat, der det er fritt fram. Og skulle de bli tatt så er fengslene her i landet så flotte og luksuriøse at de er finere enn de fleste hotellene der de kriminelle kommer fra!

– Det som nå skjer er det motsatte av det justisministeren har fortalt Stortinget og det norske folk, nemlig at vi aldri før har hatt så mye politikraft som nå. Knut Storbergets troverdighet er med dette kraftig svekket, sier leder av Politiets Fellesforbund, Arne Johannessen.

Politikerene lover og lover. Fakta er at det kuttes og kuttes! Politiet har lovet store summer til mer bemanning i gatene, og til å øke antall stillinger på landsbasis. Det er en kjent sak at politikerne lover gull og grønne skoger ved et hvert valg, men innfrir så å si aldri.

Hvorfor finner velgerne seg i dette? Det er jo løgn og fanteri fra regjeringen gang på gang. Jeg skjønner at det ikke kan brukes mer penger enn man har, det er sjeldent smart. Men her bør det bevilges masse mer. Norge er pliktig til å ta vare på egne innbyggere, og det gjør de ikke ved å slakte politietaten.

Justisminister Storberget, du gjør ikke jobben din! Her må du på banen umiddelbart og stoppe denne galskapen før det er for sent- vi trenger flere politifolk, ikke færre.

Arne Johannessen sier at Politiets Fellesforbund, som organiserer 12 500 politifolk, blir nedringt av oppgitte ledere over det ganske land som sier at det aldri tidligere har vært så vanskelig å prioritere arbeidsoppgavene som nå-

Kilde VG..no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10008374

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Facebook sliter! Enda flere er blitt lurt!

Det er ingen tvil om at Facebook sliter nå. Det nyeste er "klikknapping". Klikknapping gjør at Facebook-brukere ser lenker til...

Helo I am José Mourinho!

Har du selvtillit nok så kan du si rett ut at du skal trene verdens største fotball klubb neste sesong....

Lukk