Det hadde tatt seg ut om Jens og Jonas hadde sprunget rundt halvnakne i korridorene på Stortinget for å få seg et nummer med Erna, Siv og Halvorsen. 

Men det er svært graverende når politikere som håndterer lovene selv bryter den.

-FRP har det siste året hatt flere sex- skandaler som uten tvil skader partiets omdømme. Per Sandberg(FRP) påstår at det er garantert flere som bryter loven, og kjøper sex, men det er bare FRP politikere som blir tatt for det. Mulig han har rett i det, men det sier vel mest om FRP uansett som parti.

Bård Hoksrud er tatt på fersken med buksene nede med en prostituert i Latvia. Kåte politikere er et problem da det får så store konsekvenser når de ikke klarer å holde seg i skinnet.

FRP er mer kjent for sine kriminelle politikere i sine rekker, enn sine politiske saker. Siv Jensen har vært «brannslokker» i egne rekker i stedet for den politiske bautaen hun burde ha vært det siste året.

Politikere må få lov å bli kåte de også, men det bør holdes privat og innenfor lovverket. Ellers får det så store konsekvenser at den politiske karriere forsvinner med en for tidlig sædavgang, og det kan det umulig være verdt.

Nå er det partiet Venstre som er under lupen, etter at nestleder Helge Solum Larsen angivelig skal ha forgrepet seg på en jente etter årsmøtet til Rogaland Venstre på Ryfylke Fjordhotell nylig.

Voldtekt er uansett en meget alvorlig forbrytelse. Enda verre er det når det er en  mindreårig som er offeret.

Hva er det med politikere og seksuelle tilnærmelser?

– Har de et dobbelt liv som har lett for å bli oppdaget når de får alkohol i blodet, eller er dette bare tilfeldigheter? En politiker har et overordnet ansvar for å gjøre en viktig jobb for det politiske partiet denne representerer. Vedkommende har et ansvar for Stortinget og ikke minst sine velgere.

En ting er at politikere flest farer med løgn og lovnader de sjeldent holder, spesielt i og rundt valgkamper. Noe helt annet er å forgripe seg på uskyldige ungjenter, kjøpe sex, eller filme nakne menn i egen dusj.

Jeg er ikke sjokkert, men forbannet over at noen politikere tror at de med loven i hånden kan gjøre hva de vil, når de vil, med hvem de vil!

Hva blir det neste?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det magiske øyeblikket da du vet at du har funnet den rette

Forelskelse er en av de beste følelsene vi mennesker kan ha. Det er noen få øyeblikk, noen magiske dager der...

Dette holder han hemmelig for henne…

  - Jeg er så heldig å gjøre noen små oppdrag for Norges deiligste kvinnemagasin på nettet, Kvinneguiden.no. Der kan du...

Lukk