Politimann slått ut av krokodille, etter at den ble forsøkt arrestert. Rare nyheter florerer i nyhetsbildet og sosiale medier. Hva søker du etter? Eller for å spørre mer ledende, hva klikker du deg innpå når du leser sjokkerende overskrifter?

Estimated reading time: 4 minutter

Sosiale medier

Vi saumfarer Twitter daglig og finner litt forskjellig som vi deler med deg i dag, men kun i dag. Vi kan ikke risikere at vårt gode navn og rykte blir skadet av at vi jakter lesere med klick bates. Det skulle ha tatt seg ut. Vargas12.com er jo tross alt en seriøs blogg.

Visste du forresten at kattevideoer er den mest populære kategorien på Youtube, bortsett fra musikkvideoer, da, fra Adele og de aller største artistene. Her vil du ikke få oppleve slike videoer, med klipp fra mikroblogg-nettstedet Twitter, følg oss gjerne. Men dette er altså en ones in a million happening, så nyt det mens du kan.

Det aller beste du kan og kanskje bør gjøre i sommer, er jo å logge helt av sosiale medier, men denne smarttelefonen. Den er som limt fast i hånden din, ikke sant? Kanskje du bør øve litt først, før du klarer å la være å ta i den, en hele dag? Begynne med et par timer. Ikke røre mobilen før klokken tolv, eksempelvis. Vanskelig?

Podcast vs Blogg

Blogging er ut og podcast er in. Men det betyr slett ikke at bloggerne ikke har lesere mer. Tvert i mot, det er like mange som leser blogg-artikler i dag, som i fjor på samme tid. Og da var allerede tusenvis av podcaster tilgjengelig. Mulig det har med nedstengning, pandemi og hjemmekontor å gjøre.

At folk flest er fortsatt mye på nett og bruker sosiale medier – kanskje mer enn noen gang. Men blogging vil ikke forsvinne så lenge det finnes gode nok bloggere som er villig til å publisere sine tekster.

Politimann slått ut av krokodille
Legg vekk jobben i ferien – for din egen del

Dessuten er bloggerne potensielle gullgruver for alle som ønsker å få sine linker ut i verden. Og det ofte langt billigere enn å legge ut en tekst eller annonse i en papiravis. Populære bloggere er derfor mer populære enn podcaster, så lenge det er mange nok lesere som leser og klikker på lenkene.

Når du skriver et blogginnlegg som skal ha en misjon, eller et budskap, en opplysning å servere.

Ikke bare formidle hva du spiste til middag, eller at du selv synes du har en bad hair day. Det får du heller servere i neste TikTok-video. Jo mer nyttig din artikkel er for leserne, jo bedre blir du belønnet i Googles søkemotor.

Trenger du hjelp til egen tekst eller link fra din nettbutikk eller bedrift, ta kontakt – vi hjelper deg, gjerne.

Politimann slått ut av krokodille og lignende videoer er morsomme, så lenge det går bra med vedkommende “offer”.

Sommerferie

Hva er sommerferie for deg? Er det ikke viktig å bryte rutiner, gjøre gøyale ting man ikke rekker ellers i året? Spise og drikke det man frister for, og være sammen med de viktigste folka, de man er glad i og trives med? Da bør man ikke bruke tid, verken på Twitter, blogg eller podcast, synes vi.

Det er ikke sommerferie om du har et halvt øye på grillen og et halvt øye på innboksen. Skal du ha ordentlig sommerferie, bør du også logge helt av. La hjernen få den pausen den fortjener, slik at du får ladet batteriene – la roen senke seg og la kroppen få hvilemodus.

Politimann slått ut av krokodille, kan være morsomt, det, men også alvorlig. Vi håper og tror det gikk bra med politimannen på denne videoen. Regner med at krokodillen sitter inne fortsatt, på vann og brød om de fikk den med seg.

God sommer!

Vargas

Pin It on Pinterest