Ingen ringere enn multitalentet Atle Pettersen (25) skal være en av flere programledere for NRKs sommersatsing. MS «Sjøkurs» som er eid av NRK, skal også i år seile langs Norges langstrakte kyst for å besøke kjente og mindre kjente havner.

Andre programledere som skal lose NRKs seere gjennom sommeren er kjente, like mye som kjære. De fleste har vært med siden premiere-seilasen, da NRK fylte 50 år for tre år siden. Anne Rimmen får med seg sin søster Marte Stokkstad. Dan Børke Akerø, Nadia Hasnaoui, Haddy N’jie og Tore Strømøy blant mange flere.

Atle Pettersen skal i ilden, eller i båten, ettersom- allerede i program to. Han får med seg erfarne Nadia Hasnaoui gjennom uke to, fra Brekstad til Ullsteinvik, fra Vega i Nordland og til Sunnmøre i Møre og Romsdal.

Kåre Magnus Bergh og hans gode venn og kollega, dyktige Ingrid Gjessing Linhave starter seilasen søndag 21. juni i fra Vadøs, før 14 andre NRK-programledere tar over etter endt uke.

s_GpAv6L4_vaeCPi7phr6wzd3ruJUmtXDbT4cl9Dqw1A FOTO: Julia Naglestad / NRK

Søstrene Rimmen /Stokstad, avslutter det hele når MS «Sjøkurs» er tilbake i Oslo, 15. august.

NRK er kanskje de fremmeste på sitt felt, til å skape god underholdning som kryper inn under huden på folkesjela. «Alle» så Hurtigruta minutt for minutt i sin tid, her var det NRK som stod for produksjon. Den mye omtalte TV-suksessen – er forløperen til det som vi gjennom flere somre, har sett som sommerunderholdning i fra MS «Sjøkurs». Ekte underholdning for hele familien, fra hele landet.

Takk NRK!

Atle Pettersen får en hektisk sommer. Han skal nemlig også være programleder for enda en NRK-tradisjon. VG-Lista Top 20, riktig nok i regi av NRK P3, i samarbeide med VG. Han får med seg deilige Live Nelivk, kjent i fra nevnte radiokanal og «Underholdningsavdelingen» på NRK1.

Årets viktigste happening for mange unge som elsker populær musikk, men også gøy for alle andre med et lavt sommerbudsjett. VG-lista er som kjent gratis. I år, for aller første gang arrangeres verdens største gratiskonsert, på en lørdag. Sett av datoen, lørdag 20. juni.

Den datoen bør bli fin av flere grunner enn bare VG-lista Top 20.

Det er nemlig startdato for «Reiseradioen,» Norges mest kjente og mest populære radioprogram. Og som har vært på lufta i mer enn 50 år. Hver eneste sommer. Jo, det er helt sant. Skal du ut å reise, så sørg for å ha med deg radioen, sa får du nemlig sol i ørene, gjennom hele sommeren.

Kilde: NRK.

Vargas

Tags: Atle Pettersen, Live Nellvik, MS Sjøkurs, NRK, P3, Reiseradioen, Sommeråpent, underholdning, VG-lista Top 20

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Omtalesiden som bryr seg!

Nettsider som lover gull og grønne skoger kan lett være fristende å stole på, men med for store lovnader -...

Rikard Norling ferdig i Brann!

Svensken fikk til manges overraskelse fortsette som trener i Brann etter nedrykk fra Tippeligaen. Og etter kun tre seire i...

Lukk