Nå må folk besinne seg! Meninger om Erik Poppes uskyldige kyss mot NRK-reporter Helga Tunheim, koker over i sosiale medier. Regissøren blir kalt både det ene og det andre.

[poll id=»43″]

Det er storm i et vannglass og burde ha stått ukommentert. Men vi klarer ikke å dy oss. Er vi skjøre blomster som ikke tåler fysisk kontakt med omverden? Hvem blir skadet av et uskyldig kyss?

Ble du nysgjerrig? Se kysset her, på NRK.no

Filmregissøren ble intervjuet av kringkastingen vedrørende filmen «Kongens Nei«, og ble spurt hvordan ville han reagere om filmen hans ble plukket ut blant de fem nominerte. Da tok Poppe rundt ansiktet til reporteren, og kysset henne lett på munnen.

offeret og overgriperen?  Foto: NRK.no

Ikke var det tungekyss, ikke var det spesielt langt, og ment i aller beste mening. Da blir det tussete å kalle Erik Poppe for «Trump» eller enda verre ting. «Grab her by the pussy»-kommentarene faller på sin egen urimelighet.

Prinsipielt synes jeg ikke sånt er greit, men det handler om omstendighetene det skjedde i og hva slags type person Erik Poppe er. Jeg opplevde ikke det som et overgrep.

Helga Tunheim

Vi mistenker at det er ultra-feministene som skriker høyest. De aller fleste oppegående kvinner vi kjenner, ler faktisk av opptrinnet, og sier rett ut: «Såpass må man faktisk tåle, når man møter kunstnere til et intervju.

Erik Poppe er ikke annet enn en gentleman, og mente aldri noe annet enn å vise sin glede over filmens mulige nominasjon til Oscar. Og uttrykte seg deretter. I følge VG.no, forteller Poppe at reporteren og han hadde en god tone, og ifølge TV-bildene, ler Tunheim av situasjonen.

Hvordan noen kan kalle det for et overgrep, er for oss helt uforståelig. Vi vil heller kalle det en vennlig gest. Selvsagt skal man ikke forsyne seg av kvinners skjønnhet, men det er forskjell på å forgripe seg, og la munn møte munn, i ett sekund.

Hårsåre, selvgode og hysteriske mennesker som tar seg selv for høytidelig, vil alltid reagere ved nærgående og fysisk kontakt. Men da bør dere våkne opp og stikke fingeren i jorda. Et kyss mellom to mennesker, vil aldri skade voksne kvinner og menn. Kyss heller mer, og se det skal gå riktig fint.

Stå på Poppe!

 

Kilde: VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlig sex? Ikke kast bort tiden din!

Dårlig sex? Ikke kast bort tiden din! Livet er rett og slett for kort til å ikke benytte tiden godt...

Gerrard tilbake til Liverpool – overgangsvinduet gir muligheter

Overgangsvinduet for engelske klubber i januar, gir sjelden de helt store overskriftene. Det er etter endt sesong de fleste storklubbene...

Lukk