Som alltid handler de mest populære blogginnleggene om sex, dyneløfting og kjendiser. Farmen er alltid populært, men jakten på de private bildene til Nora Mørk slo alle rekorder for Vargas12.com dette året. De mest populære innleggene for 2017. 

Selvsagt publiserer vi aldri private bilder, det er både dumt og forbudt, men våre lesere har åpenbart ønsket å finne Noras private bilder, og dermed klikket vilt på våre sider.

Jada, Vargas12.com skriver om sex, om onani, sexleketøy for kvinner og menn, samt kåthet og glede mellom forelskede mennesker i alle aldre. Men, vi skriver om så mye annet interresant også. Mat, trening, kosthold, fotball, helse og hva du og dine venner snakker om i morgen. Alt dette og mye mer, finnes i vårt rikholdige arkiv på bloggens høyre side.

De mest populære innleggene for 2017

Ja, Vargas12.com er annerledes-bloggen som tør å skrive om de tabubelagt temaene – som mange ikke tør å tenke på engang. Vi er innom alt fra sprutorgasme, til selvmord, litteratur og mobbing.

Skal du følge én blogg i 2018, kan du få deg en overraskelse om du velger nettopp denne bloggen. Vi skulle ha skrevet både mer og oftere om det du vil lese mer om, men send oss da en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

De mest populære innleggene for 2017.

Da Sigrid ble drept i 2012, publiserte vi Facebook-artikkelen til mannen som senere ble dømt for drapet på 16-åringen. Gav det mer enn 30.000 lesere på ett døgn. Hva sier det om våre lesere? At de brenner for å finne ut mer om potensielle drapsmenn, eller at de er generelt nysgjerrige? Vanskelig å svare på, men nysgjerrigheten er enorm, når det omhandler sex, kjendiser, drap eller andre «snakkiser».

I 2017 er dette de mest leste innleggene på Vargas12.com:

  1. Heldigvis er vårt arkiv, den mest populære siden! 38.057 klikk
  2. Nora Mørks rumpe … 37.761 klikk
  3. Håndball jenter og Nora Mørks rumpe, 20.649 klikk
  4. Nora Mørk-bildene tar av på nett, 16.015 klikk
  5. Naken Miss Ninja – her er bildene! 12.746 klikk

Man kan si mye om Nora Mørk, men hun er i hvert fall populær, både på banen, men også utenfor banen. Hva som gjør henne så populær, bortsett fra at hun er muskuløs og flott, og Norges beste håndballspiller, vet vi ikke.

Andre artikler, foruten om fine Nora Mørk, som er overraskende populære er alt om Farmen, priskrig på mat og SKAM-relaterte innlegg. Det siste kanskje ikke så merkelig, sett i lys av at SKAM er blitt et fenomen, mer enn noe annet.

Vargas12.com har på snart 8 år, skrevet mer enn 6000 artikler og vil fortsette å gi dere innlegg som er mer eller mindre populære. Så mye mer om Nora Mørk kan vi ikke love, men om kjærlighet, sex og kjendiser vil vi være rause.

Dessverre ser vi at våre artikler om engelsk fotball ikke har det antallet lesere vi håpet på. Mulig det skyldes mye negativ omtale om Manchester United, eller for ensformig om fantastiske Wolves – vi vil uansett fortsette å skrive om vår største interesse. Men vi vil variere porteføljene med enda flere tabubelagte temaer i året som akkurat har begynt.

Har du ønsker, ris eller ros – hadde vi satt pris på enda flere kommentarer i kommentarfeltet. Og lik oss gjerne på Facebook!

Godt Nyttår!

Vargas

Admin // Øyvind Teige

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Året 2018 – kanskje greit vi ikke vet …

Året 2018 – kanskje greit vi ikke vet. Som det er blitt skrevet om Arbeiderpartiets år av 2017: Annus Horribilis,...

Uanmeldt besøk – det kommer vel ikke noen?

Uanmeldt besøk – det kommer vel ikke noen? Du kjenner deg kanskje igjen? Du har endelig fått av deg arbeidstøyet,...

Lukk