Det går mot varmere dager og plaggene faller. Skal man la vinterblek hud vises for noen, og la barberte legger, mus og baller synes? Selvsagt skal man det!

Det er ikke noe så usexy og turn off som at en dusk sprenger fram bak trusestrikken eller bikinilinjen. Det er ok med en liten stripe så man ikke ser helt ut som et barn, man kan skille litt på barn og voksne.

Ny -barbert pung, og ny- barbert kjønn er pirrende i alle fasonger, og det å legge seg i rent sengetøy, ny dusjet og glatt kan gjøre noen og enhver vår kåt og yr. Noen sier at det er in med dusk under armene og mellom bena, men den trenden hører 70- tallet til. No- Way Jose´!

Hvis man barberer seg nedentil, under armene og på leggene så er det viktig å smøre seg godt med en god og skikkelig krem Ellers blir det lett rød-prikkete og irritert hud som kan klø noe veldig.

Har du ikke gjort det før og synes det er flaut, så snakk om det med partneren din om hvordan du vil ha det, så kan du få kjæresten din til å hjelpe deg om du synes det er vanskelig å komme til. Renslig og opphissende er det også.

– Pornopung er en bok som handler om tre karer  som konkurrerer om å legge ned flest damer, og får å få draget, så barberer alle tre ballene sine, kort fortalt. http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=143829 Hvordan det går får du finne ut av selv.

Da tar jeg med meg hammer og meisel ned i kjelleren og prøver å få av meg «vinterfrakken»…

Tar du alt, eller sparer du litt før sommersveisen skal fram?

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jeg velger meg APRIL

Endelig forsvinner vinteren og vi kan ønske våren velkommen. Den deiligste tiden på året da alt våkner til liv. Man...

Århundrets bryllup 29. april 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NK3ODM5S0Lg[/youtube] Kate Middleton, ukjent for de fleste, mest fotograferte kvinne i verden etter at hun blir gift med prins William,...

Lukk