Jeg er jo roligheten selv, men når jeg blir behandlet som luft og knapt nok det så føler jeg for å si i fra-

Jeg har handlet på samme sted i mange år, og har fått alt fra god til dårlig service i min lokale dagligvare. Men for kort tid siden så hadde jeg det litt travlere enn ellers, og raste inn i butikken for å raske med meg det aller viktigste, brød, melk, middag og øl. Øl er viktig, det er bra for håret har jeg hørt, også er det veldig godt, spesielt kaldt.

Da jeg kom til kassa så satt det ei middelaldrende dame der og tastet på en mobiltelefon, hun så ikke opp engang-

Jeg merket at jeg ble litt harm og varm, men holdt helt kjeft-

«Jeg må ha en pose»,  sa jeg til kjerring- helvete. «Ja» sa hun. Og slo inn varene, og da hun var ferdig spør hun, » skal du ha pose»? Jeg så på henne, så så jeg på varene også på henne igjen. Etter litt gikk det opp for henne at det var kanskje litt mye varer å få med seg i lommene, og hun slengte til meg en pose i det jeg dro kortet-

Poenget er at dette kvinnemennesket ikke var  interessert i hverken meg eller maten min, og  ihvertfall ikke hvordan jeg skulle få med meg varene hjem. Sånt gjør meg irritert, når folk er late, og ignorante.

Jeg og min mat er ikke viktigere enn andre. På ingen måte, men hun sitter på ræva i kassen på super´n og er mer interessert i taste med den nye typen sin, og hvor deilig de skal ha det i helgen, eller noe i den retning. Lett å skjønne at min handlepose blir veldig lett å glemme da.

Men den forbanna posen er faktisk en vare jeg har betalt en hel krone for, som jeg har sagt at jeg ønsket å kjøpe, som hun har bekreftet at jeg skal få med et ja, så spør hun meg noen sekunder etterpå om jeg skal ha pose?!

Neste gang jeg er på den butikken så skal jeg da fortelle henne hvor landet ligger, hun vil angre seg gul på å glemme at jeg har sagt at jeg skal ha pose engang til…

Jeg føler meg veldig trygg på at du har opplevd noe lignende?

VargasTranslate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du blakk?

Det er i så fall din egen skyld. Det er vikitg å unngå å gå tom for penger, fordi det...

Når han ikke vil…

   Mulig det er en myte, men det er oftest hun som ikke orker sex, mens han alltid har lyst....

Lukk