Du må lære deg å tenke positivt for å nå dine mål. Menneske hjernen er et fantastisk instrument med enorm kapasitet. Med litt hjelp kan du øke din kapasitet ved å bruke gode teknikker. Du kan øke muligheten for god hukommelse, og du kan få en langt bedre hverdag med å være positivt innstilt til de utfordringer livet gir. 

Med gode repetisjonsøvelser så kan du få eventyrlig god hukommelse.  Så god at du vil imponere deg selv. Gjennom mental trening kan du kvitte deg med absolutt alle mentale sperrer.

– Man kan greie sine mål ved å fjerne mentale sperrer, det kommer ikke av seg selv. Man må omgås mennesker som er stimulerende, tålmodige, best på sitt felt og som alltid gir positive tilbakemeldinger. Man må være villig til å gjøre det som skal til for å nå sitt mål. Man må øve på tekniske øvelser for å tenke de riktige tankene til riktig tid.

For å nå sine hårete mål så må man fantasere, samtidig tro på at det er mulig å bli best. Man må tørre å tenke tanken og si det til seg selv. Tenker man positive tanker så utretter man positive og gode handlinger som gir gode resultater.

Med negative tanker vil det ikke gå spesielt bra.

Allikevel er det den generelle livsstandarden du kan øke ved å tenke «riktig» og ha de innstillinger som kreves for å nå dine mål, leve et liv i harmoni med  ditt eget sinn og med det være en rollemodell for dine omgivelser.

Ingen er perfekt, det er menneskelig å feile og alle har en dårlig dag.

Det er uansett de tankene du tenker som avgjør hvordan livet ditt leves.

Det er det som skiller oss mennesker fra roboter eller maskiner. Vi er selvstendige individer av kjøtt, blod og en fantastisk hjerne som kan gi deg uante muligheter.

Å OPPNÅ DE RESULTATER DU SELV SETTER DEG

Det er helt opp til deg selv og din innstilling til oppgavene. Du må tenke positive tanker og si til deg selv at du er en vinner. Gjerne gjenta dette ofte. En vinner er det motsatte av en som taper. Hjernen din kjenner ordet «vinner» som et positivt ladet ord, du får dermed en positiv følelse.

En som gir opp vinner heller aldri. En vinner derimot, gir aldri opp.

Lance Armstrong, syklisten fikk diagnosen testikkelkreft og 40% sjanse for å overleve. Sykkelen kunne han bare parkere, til nød ta en søndagstur med før cellegiften slo inn for fullt.

– 33 måneder senere vant Lance Armstrong prologen i Tour de France. 10 dager senere stakk han fra hovedfeltet og i noen voldsomme motbakker mot Sestriere avgjorde han hele rittet. Sykkelsporten og verden for øvrig stod sjokkert tilbake. Armstrong hadde ingen mentale sperrer og så seg aldri tilbake. I 1999 vant Lance Armstrong Tour de France i mot alle odds.

Han gav aldri opp.

Think Differently

 

Suksess kommer selvsagt ikke av seg selv. Knallhard jobbing over lang tid, med riktige hjelpemidler, tro på det man gjør og tåle at det kan være smertefullt og vanskelig på veien mot toppen. Det er den eneste oppskriften som gir deg de resultater du ønsker får å oppnå suksess. Til tross for at han var dopet gjennom alle mesterskap han deltok i.

Et eksempel: Om du spiller golf. Du har spilt ballen litt for nær vannet, du må slå ballen tilbake inn på «Greenen». Du tenker, jeg må ikke slå i vannet.

Hvor tror du ballen havner da?

– Før de beste OL lekene noen gang, som du vet gikk på Lillehammer i 1994. Slet Johan Olav Koss med selvtilliten og hadde ingen god følelse. Heldigvis hadde han en trener som tok tak i problemene, og gjorde noe med det. Sammen ble de enige om å fokusere utelukkende på det positive.

Dårlige utganger ble omgjort til bedre utganger fra indrebane. Rundetidene forble lave, og Johan Koss fikk gradvis selvtilliten tilbake.

Det endte med tre fantastiske OL gull på Koss. I vikingskipet på Hamar var det VI som vant, hele Norge var i en seiersrus vi senere ikke har sett maken til. Mye takket være Hans Trygve Kristiansen som fikk orden på «hodet» og innstillingen til Koss.

Tror man ikke på egne ferdigheter, så går det dårlig, tror man at de andre skøyteløperne er bedre, så blir man slått, gruer man seg til smertene og melkesyra kommer så greier man ikke yte maksimalt.

– Det handler om å tro på egne ferdigheter, ha mer lyst til å vinne enn de man konkurrerer mot, og ikke minst tåle smerten bedre enn de andre. Da ligger forutsetningene til rette for å vinne. Johan Olav Koss ble en av tidenes olympiere i de fantastiske OL dagene på Hamar og på Lillehammer i 1994.

Kåret til «The best Olympic Games Ever.»

Godt humør og en positiv innstilling til de utfordringer du står over for i ditt liv, er helt avgjørende hvordan du lever.

I det øyeblikket du selv tror at du kan alt, er best av alle og hviler på suksessen, er du på vei i feil retning. Den eneste måten du kan fortsette å gjøre framskritt er å vedlikeholde det du er god på, og forbedre det du ikke mestrer. Ingen kan alt.

Si til deg selv at du er bra, du er god, du kan bli best-  i det øyeblikket du kliver ut av senga om morgen. Da er forutsetningene for å lykkes langt sterkere enn om du er sur, grinete og kjefter på alt og alle rundt deg.

Vinneres streben etter perfeksjon, toppresultater og uavhengighet sitter i hjertet og hjernen.. Ønsket om å vinne kommer foran både penger, kjendisstatus og anerkjennelse.

Det er derfor de vinner. Det sitter i ryggmargen og mellom ørene.

Er du riktig innstilt og sier til deg selv at denne oppgaven skal jeg klare, blir oppgaven enklere enn om du sier til deg selv at dette må jo gå til helvete.

Utrolige ting kan utrettes hvis positive tanker og begeistring blir brukt som drivkraft.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
José Mourinho tilbake til England?

I følge både spansk og britisk presse er det helt klart at "The Special one" vil forlate Christiano Ronaldo og...

TV2 spiller på våre følelser på en mesterlig måte i «Hver gang vi møtes»

  TV2 har laget et mesterlig stykke TV med mange av våre kjæreste artister som får sine egne verk framført...

Lukk