Gode nyheter for Liverpool. Daniel Sturridge er tilbake fra skade, og kan være klar til søndagens storkamp på Old Trafford – mot Manchester United.

Etter en skade som satte landslagsspissen ut av spill allerede i mai, har han siden vært i USA og fått den aller beste behandling av Liverpool-eier John W. Henrys legeteam i Boston Red Sox.

– Kanskje ikke fullt så gode nyheter for Louis van Gaal og hans gruppe spillere. Ifølge velrennomerte The Times, skal det være uro i troppen og flere av de etablerte stjernene har tatt kontakt med sjefen for en alvorsprat.

Det er ikke kommet fra detaljer fra samtalene, men årsaken til møte skal gå på spillernes manglende forståelse for en dårlig treningskultur under Louis van Gaal.

Sturridge v Swansea

Dean Jones via Compfight

Daniel Sturridge Liverpool FC Print

Mark McKenny via Compfight

Spillerne selv ønsker å bestemme mer, og få lov til å trene mer angrepsrettet fotball.

Riktignok bare etter fire kamper, men dog, å ha scoret i kun 3 mål på 4 kamper er like lite som Stoke. De ligger foreløpig tredje sist. Og bør derfor være en vekker for Louis van Gaal og hans Manchester United.

Det løsnet noe i Champions League-kvalifiseringen mot Club Brügge, der de røde djevlene vant hele 7-1 over to kamper. Det skylder nok vel så mye svake belgiere som gode briter.

I Liverpool, er det slett ikke noe bedre på målgjører-fronten. Tvert i mot. 2 lusne mål, selv om begge gav full uttelling og tre poeng i hver kamp. Selvsagt er det alt for svakt av et lag som har ambisjoner om å være med å sloss blant de fire, fem beste lagene og ikke score mer.

Både Manchester United og Liverpool har 7 poeng etter de fire første kampene. For hvert av lagene er reaksjonen den samme. Seier og sesongen er så godt som vellykket – tap, og det er tilnærmet krise. Spør du fansen hos hver av disse rivalene, så er det tilnærmet det svaret du får.

Managerne vet selvsagt hva det betyr for fansen, å slå den absolutt argeste konkurrenten. Uansett seier, er det kun tre poeng, men her er det så mye mer som står på spill. Verst er det kanskje allikevel for Brendan Rodgers, som har fått flere tvilere enn tilhengere den siste tiden.

Tapet for Stoke, borte i siste serierunde forrige sesong (6-1), begynner å bli lenge siden, men ikke lengre enn at fansen forventer bot og bedring og ikke minst resultater. Det skal det ikke forundre meg om styret forventer også.

Nye Liverpool trenger tid, og det er ikke mot Manchester United på Old Trafford man skal gjøre de helt store krumspringene. Tipper gjestene er strålende fornøyd med ett poeng, og se ikke bort fra at det blir poengdeling i denne kampen.

Daniel Sturridge er tilbake for Liverpool, Manchester United har en Wayne Rooney som gjorde utmerkede kamper mot Club Brügge, men som har slitt med å finne nettmaskene.

Louis van Gaal må kanskje stole på sin nyervervelse, unggutten, Anthony Martial (19). Og hvem vokter buret for hjemmelaget på søndag? Kanskje David de Gea?

Skal du se bare en fotballkamp fra England denne sesongen – hvorfor ikke se Manchester United – Liverpool?

Kampen ser du på TV2 Sport Premium, lørdag 12. september kl 18:30.

Utvilsomt en av de største, viktigste om mest omtalte oppgjørene i engelsk fotball.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orgasmeproblemer? Da har du kommet riktig!

Noen ganger kan det være smart å planlegge livet. Sliter du med sexlysten kan et nettkjøp hjelpe deg på glid....

Mobilfri skole?

Alle rektorer i Norge har plikt til å ha nulltolleranse for mobbing på sin skole. I ytterste konsekvens kan rektorer...

Lukk