Liverpool og deres fans håper på et mirakel, et mirakel som forsvinner i det øyeblikket Manchester City scorer mål eller tar et poeng i sin siste kam for sesongen. Den spilles på et feststemt Etihad Stadium mot West Ham. Liverpool på sin side spiller mot Newcastle, på et ikke fullt like feststemt Anfield.

Det har skjedd større under i fotball før, Merseyside-folket er et prøvet folk, West Ham må gi de det miraklet de trenger, og de må vinne sin kamp da vinner Liverpool foran Manchester City. De som er gode på tall har sikkert allerede regnet ut sannsynligheten for de forskjellige utfallene. Men unngår City tap, ser er de mestre, så enkelt er det.

Det er kun to potensielle vinnere siden Chelsea dummet seg kraftig ut på slutten av sesongen med en rekke tap mot antatt svakere motstandere.

– Ryktene svirrer rundt Stamford Bridge, Roman Abramovich, Chelseas mektige eier har ikke vært på «broa» så ofte som tidligere, nettopp fordi Mourinhos spillere spiller en kjedelig og lite underholdende fotball. «The Special One» må vinne trofeer kommende sesong om han får fortsette en sesong til, ellers er han nok ferdig i Chelsea. Det stilles vanvittige krav. Semifinale i Champions League og topp tre i verdens tøffeste liga er ikke på nær godt nok.

En ny æra vil starte denne sommeren i to andre tradisjonsrike engelske klubber. Både i Manchester United og i Tottenham vil de få ny sjef.

I Manchester vil Louis Van Gaal bli presentert som ny manager, på White Hart Line står det mellom tre navn foreløpig. Mauricio Pochettino i Southampton, Frank de Boer i Ajax eller Rafa Benitez i Napoli. Alle tre fantastiske fotballtrenere som vil kunne ta Tottenham til nye høyder med et svulstig budsjett. 

– Sesongen som nå blir avgjort ved at Manchester City tar seriegullet, vil være en av de mest dramatiske fordi det har vært forskjellige potensielle vinnere gjennom 38 kamper. Vi har vel til gode å se så mange lag kjempe om ligagullet , så lenge noen gang. Premier League har blitt avgjort i siste kamp tidligere. De fleste husker Agueros mål på overtid som avgjorde alt for et par år siden.

I år har både Chelsea, Manchester City, Liverpool og Arsenal snuste på tittelen i en og samme sesong. Det gjør den engelske toppserien enda mer attraktiv, enda mer verdt, som igjen gjør at enda flere av de beste spillerne og trenerne i verden ønsker seg til balløya.

Vi som er glad i fotball følger også nøye med på hva som kommer til å skje når sesongen er over. Nye spillere vil kommer og går når overgangsvinduet åpner 1. juli. Da er vi midt i VM i Brasil, et VM som er et fantastisk utstillingsvindu for de spillerne som deltar.

Vargas12.com kommer til å bruke masse spalteplass på denne bloggen for å gi deg alle overgangene som er verdt å nevne, helt til vinduet stenger; i et forhåpentligvis dramatisk siste-døgn 31. august. Mange lag vil bruke mye penger i et desperat forsøk på å vinne trofeer, heder og ære.

Bare et Liverpool-mirakel kan hindre Manchester City kaptein Vincent Kompany å løfte trofeet til elleville scener på Etihad Stadium på sesongens siste dag.

 

Foto: Flickr/ deeegaogtgjg123

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Konfirmantens pris!

Kanskje en av de viktigste dagene i en ungdoms liv, er den de får store summer penger mellom hendene. Det...

Ingen Orgasme? Du trenger ikke fortvile lengre

Noen kvinner er vitne til sin største personlige tragedie, når de ikke kan oppnå orgasme slik alle andre så naturlig...

Lukk