Få serierunder før den mest eventyrlige og ikke minst overraskende sesongen i Premier League noen gang, er over. Ser det ut til at flere av de største og rikeste lagene er desperate til å rette opp fadese-sesongen 2015/2016.

epllogofb-story_647_020916090038

Begge Manchester-lagene, Liverpool, Arsenal, og ikke minst Chelsea må se denne sesongen som skuffende, all den tid målet er seriegull, og det er den utvilsomt for alle disse. Leicester City, lille deilige Leicester, vinner etter all sannsynlighet Premier League. Ingen, i hvert fall svært få, satte penger på det før sesongstart.

Nå brenner det på dass for de fleste store kanonene. Endringene hos de antatt beste lagene har aldri vært større enn denne sommeren og flere nye manager-profiler er allerede i gang med å handle fra øverste hylle. Manchester City henter Pep Guardiola fra Bayern München. Liverpool hentet Klopp, Manchester United henter José Mourinho og Chelsea venter veldig på Italias landslagssjef, Juventus-legenden Antonio Conte.

Tottenham, det eneste laget som har fulgt Leicester til døra har også penger til å forsterke. Etter en glimrende sesong. Men også en fordel i en manager som har vært i klubben ett par år allerede i, dyktige Mauricio Pochettino. Spurs kommer til å handle denne sommeren. Garantert.

Hva som skjer i Arsenal er foreløpig litt i det blå. Havner Arsene Wenger utenfor topp fire, og dermed går glipp av Champions League-spill, neste sesong – kan det bety at franskmannen blir sparket oppover i systemet på Emirates, etter tjue år som manager.

Alle disse klubbene har mye penger å bruke til å forsterke sine allerede vellfylte tropper. Spillere må ofte ut, før nye kommer inn. Nå er tidene endret og flere har meldt sin interesse blant de største og beste spillerne, utenfor den engelske ligaen.

Vargas12.com vil allerede nå, og helt fram til overgangsvinduet stenger 31.august, overvåke alle interresante signeringer, til og fra lag i Premier League, det er verdt å skrive hjem om. Et mesterskap er i emning, det er bare drøyt 40 dager til EM i Frankrike, et fantastisk vindu for alle spillere med ambisjoner om å spille på balløya.

Zlatan til Manchester United, Messi til City, Lewandowski til Chelsea og Thomas Müller til Liverpool?

Vel, når man ser hva som faktisk har skjedd i denne utrolige sesongen vi snart har bak oss, kan virkelig ALT hende i Premier League neste sesong også. Leicester vil gjøre alt de kan for å beholde sine store stjerner, fantastiske Riyad Mahrez (25) ble så fortjent, så fortjent kåret til årets spiller. Kjøpt fra franske Le Havre for en slikk og ingenting, nå verdsatt til titalls millioner pund.

Jamie Vardy (29), kom fra lille Feetwood Town, så sent som i 2012 for £1 million, men bikker 30 år i januar. Kan allikevel bli solgt for enorme beløp. Trolig blir han værende hos «The Thinkerman», Claudio Ranieri og Leicester karrieren ut, hvorfor skulle han ikke det? Mr. Fox, som han kalles i området rundt intime King Power Stadium, har gjort 22 mål, og blir seriemester.

Hva annet kan man drømme om, selv i Leicester?

https://www.youtube.com/watch?v=r-X3XNRbZpI

 

Alt om spilleroverganger, kjøp og salg, til og fra de viktigste klubbene i England er vår lidenskap, som vi mer enn gjerne deler med  våre lesere. Overgangsvinduet åpner ikke før 1. juli. Midt i EM i Frankrike. Da, eller like etter EM, som er ferdig 11. juli – vil mange spillere være på vei til sine respektive, nye klubber.

Sjansen er stor for at det nok en gang vil omsettes for milliarder av kroner før en ny sesong. Hvilken klubb som er klokest på overgangsmarkedet, er sjeldent de som bruker mest penger. Se på Newcastle som brukte 100 millioner kroner i januarvinduet, og er nær ved å rykke ned til Championship og kan risikere å spille uavgjort mot Wolves.

Premier League er nok ikke den beste liga i verden, men kanskje den mest omtalte, utvilsomt den mest populære i Norge.

Manchester United ser ut til å svi av €60 millioner, for Benficas juvel Renato Sanches (18). En av mange nye spillere i det nye regimet, under Mourinhos ledelse. Til tross for finale i FA-cupen mot Crystal Palace lørdag 21. mai, alt tyder på at Louis van Gaal er ferdig på Old Trafford.

Årets sesong går dessverre mot slutten. Heldigvis vil en hel måned med EM-fotball fra Frankrike i sommer, lindre litt på smertene.

Første serierunde er lørdag 13. august. Ny avtale gir Premier League nytt navn. I stedet for et sponsornavn i tillegg, vil det nye navnet og den nye logoen bare være Premier League, fra neste sesong. Og en god nyhet for alle anglofile; prisen for alle bortefans er satt med et tak på £30 per billett.

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sjekking – Sliter du? Her er fasiten!

Sjekking – Sliter du? Her er fasiten! Du trodde kanskje du hadde draget, men så uteble interessen fra den du...

Plus Size modeller til «Top Model» – søknadsskjema her!

Nå er det absolutt håp i hengende snøre for alle kvinner med former. Til og med "Top Model" som er...

Lukk