[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k7H02HSip_c[/youtube]

Store deler av London står i brann og politiet glimrer med sitt fravær de fleste steder. 

Arbeidsledigheten i England er den største på mange tiår i London og Birmingham. 

Den engelske fotballen er så vidt i gang i de nedre divisjonene og straks skal Premier League sparkes i gang. 

– Tottenhams kamp hjemme mot Everton står i fare for å bli avlyst. Billettkontoret på «White Harte Lane» skal være ramponert av rasende ungdommer som kaster brann bomber og setter mange hus i brann. 

 I bydelene Hackney og Lewisham i London skal det være mye uro og mange branner og dette ser ut til å spre seg nordover.

Det er meldt om opptøyer også i Birmingham ca 20 mil nord for London. 

– Hvor mange kamper som kan bli berørt er fortsatt usikker. Selvsagt blir fotball helt ubetydelig også for engelskmenn når det fryktes for at husene, bilene og butikkene deres blir brent til grunne.

 Store opptøyer i London og Birmingham Foto: fvn.no

Det skal være drapet på en trebarnsfar som startet det hele 5. august. 29 år gamle Mark Duggan ble skutt av politiet i Tottenham torsdag i forrige uke.

 215 mennesker skal være arrestert, det er foreløpig ikke meldt om drepte, men mange skadde etter de verste opptøyer i England på mange år. 

Kriminaliteten på «balløya» har økt i takt med ledigheten og mange unge mennesker har ingen framtid. Da er det lett til å ty til vold og kriminalitet.

Mange «anglofile» som elsker England, menneskene og landet for alt det er verdt, verden over er nå i sjokk. Måtte det bli ro og orden så den vanlige borger kan få livene sine tilbake og i orden.

Innenriksminister Theresa May og Statsminister David Cameron har en enorm jobb foran seg for å få orden på det meste i konservative, men akk så skakk kjørte England.

Fotballen i England har vart i mer enn 100 år og det er grunn til å tro at kampene blir avviklet også denne sesongen. Etterhvert…

Vargas 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10097443

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO-VOE suksessen lar vente på seg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MPK0Xbc5h0c&feature=related[/youtube] Norges blogg-prinsesse var mest leste blogger i Norge for et par år siden. Hun droppet all blogging pga trakassering og negative...

Baneheia saken- den verste i sitt slag

Baneheia-saken - Baneheia-saken var en voldtekts- og drapssak i Norge. 19. mai 2000 ble Lena Sløgedal Paulsen (født 14. mai...

Lukk