Nå starter Premier League, og drama har allerede startet før en ball er sparket. Ekspertene komme med sine spådommer, vi kommer med vår. Hvem tror du når de fire viktige øverste plassene i årets sesong, de plassene som gir plass i Champions League?

Hvem skulle ha trodd at legende Frank Lampard skulle gå til en annen Premier League klubb? Det var det ikke mange som så komme. Mer enn 400 kamper for Chelsea, mest scorende midtbanespiller og vil aldri bli glemt på Stamford Bridge. Han er riktig nok bare på lån til Manchester City fra New York City i USA, men en meget stor overraskelse okke som.

En annen nyhet som sjokkerer på ball-øya er det faktum at Crystal Palace står uten manager bare timer før sesongen sparkes i gang. Tony Pulis trakk seg da han ikke kom til enighet med styret på Selhurst Park og valgte derfor å trekke seg med umiddelbar effekt. Engelske tabloidaviser er smekkfull av spekulasjoner, og nyheter rundt de fem største favorittene.

– De som har nok selvtillit tar sjansen på å sette opp en slutt-tabell, en tabell det er nesten umulig å forutsi, kanskje bortsett fra hvilke lag som er de største favorittene på forhånd. Premier League har fem store lag, som også etter all sannsynlighet kommer på rekke og rad.

Slik ser vår topp fem ut, der de fire første, som nevnt når Champions League-plass, der de virkelig store pengene ligger.

  • CHELSEA
  • Manchester City
  •  Manchester United
  •  Arsenal
  • ————————–
  • Liverpool

– Vi tror dessverre (vi er veldig svake for Liverpool) at det er Brendan Rodgers gutter som flopper i år, dvs. å komme på 5. plass er isolert-sett en god plassering, men ikke om målsetningen om å kvalifisere seg for Europa skal nås. Dessuten klarte Liverpool andre plass forrige sesong, da er det nedtur med en femteplass.

Til tross for salg av Suarez er det optimisme på Anfield. Men svært få «eksperter» har tro på at kjøpet av en rekke tidligere Southampton-spillere er nøkkelen til suksess, verken i Europa eller i Premier League. Liverpool har fortsatt tid til å forsterke laget, overgangsvinduet stenger natt til 1. september.

Louis van Gaal kommer til å løfte Manchester United tilbake til toppen av Premier League, men det vil ta tid å gå helt til topps.

Han har gjort Wayne Rooney til kaptein, han har satt sitt preg på treningen og kjørt det samme opplaget som med Nederland før VM  Brasil. Noen mener dette opplegget er å kjøre spillerne for hardt foran en lang og tøff sesong. Ekspertene mener van Gaal kan får det tøft i England, vi tror derimot han får suksess og tar de ‘røde djevlene’ til Champions League.

Alt van Gaal sier og gjør blir uglesett og sammenlignet med Sir Alex Ferguson og David Moyes. Han har mye å tape på jobben som sjef på Old Trafford, men er det en mann som kan lykkes, så er det den erfarne 62-åringen tror vi. Gode kjøp løfter laget, men han har en del skader som kan få konsekvenser i starten.

Manchester United åpner ballet hjemmet mot Swansea, kl 13:45 lørdag 16. august.

Arsenal har penger på bok, men har allerede brukt mye penger på nye spillere. Når Arsenal lykkes med sitt spill mener mange at de ligner på Barcelona, det er store ord. Vi tror på Arsene Wenger, men ikke på noe større suksess enn at de klarer å komme seg foran Liverpool på tabellen.

Hvis Arsenal skal nå høyere må de bruke enda litt mer penger, og det kan fort hende. Vi har ikke sett Arsene Wenger så kjøpe-kåt på spillere som før denne sesongen på lang tid. Cavani linkes stadig sterkere til London og Arsenal.

Manchester City vant sesongen i fjor etter å ha vært mange poeng bak Chelsea og Liverpool. Men en eventyrlig avslutting på sesongen der begge de to nevnte konkurrentene dummet seg ut i en rekke kamper, var det til slutt Pellegrinis menn som kunne løfte det vakre og viktige Premier League-trofeet.

– Manchester City vil helt sikkert vinne mange kamper også i år. Men det er mange spillere som har høye tanker om seg seg i dette laget. Begynner det først å gå galt, så tror jeg de kan miste en del poeng på slurv. I Community Shield mot Arsenal var Pellegrinis menn direkte dårlig. De har ikke forsterket med mange nye spillere, men det komemr av at de har en bred og stor stall med en rekke klassespillere tilgjengelig.

Chelsea er blant stadig flere eksperter til å vinne årets sesong. Vi har sagt det tidligere og sier det igjen, José Mourinho er mister-Football. Han er geniet bak tidligere trofeer på Stamford Bridge, og han er mer sulten enn noen gang. Når portugiseren setter seg hårete mål, får han det veldig ofte som han selv vil.

Med viktige og kloke kjøp som Fabregas og Diego Costa, itillegg til den troppen han har til rådighet, er det ikke så rart at det er mange som mener det er duket for Chelsea suksess igjen.

For alle som elsker engelsk fotball er det høytidsstund i de tusen hjem. Premier League sparkes i gang lørdag 16. august, bli med på galskapen og sett over til TV2s fotballstudio du også. 

Har du klare meninger om hvilke lag som kommer som de fire eller fem første denne sesongen, vi lvi mer enn gjerne høre i fra deg!

 

Foto: Flickr/ actusports

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League manager gir seg bare timer før seriestart!

Vi har sagt det før og sier det igjen, å ¨være manager i fotball er ingen lett jobb, i England...

Sexy undertøy tenner mer enn nakenhet…

Vi mennesker er skrudd sammen så forskjellig. Noen tenner på store menn med lite hår, andre tenner på små kvinner...

Lukk