Premier League-manager fikk sparken! Før sesongstart var det West Hams, Big Sam Allerdyce, som var storfavoritt til å miste jobben allerede før jul. Han har i mot alle odds fått orden på sakene i London-klubben og innehar en flott 5. plass etter 18. spilte kamper. 

– Nå har derimot en annen London-klubb valgt å si takk for innsatsen til sin manager, det er nemlig veteranen, Neil Warnock som må møte opp på NAV etter jul. Crystal Palace-styret så ikke noen annen utvei enn å sparke sjefen, etter en rekke svarte resultater.

Fotball på øverste nivå i engelsk fotball er en nådeløs bransje. Kun gode nok resultater og god progresjon er bra nok, for mange tap, og det begynner å ulme under føttene til managerne.

Premier League-manager fikk sparken!

Premier League-manager fikk sparken!

Neil Warnock overtok etter at Tony Pullis, som overraskende trakk seg som Crystal Palace-manager rett før seriestart i august. 66-åringen har vært manager siden 1980 da han var sjef i lille Gainsborough, han var også sjef i «krystall-palasset» fra 2007-2010. De mest kjente klubbene som har hatt Warnock i sjefsstolen er QPR og Leeds.

Neil Warnock hadde ingen stor suksess når han får andre gang fikk ansvaret på Selhurst Park, kun tre seire på sin 16 kamper, og en tabellposisjon under nedrykk-streken holdt ikke.

Tim Sherwood, den tidligere Tottenham-spilleren og midlertidige manageren er et av flere navn som nevnes som ny manager i Crystal Palace.

– Tittelkampen i Premier League står mellom tre lag, foreløpig er Chelsea favoritter, mye pga meget godt spill over tid, men også fordi  José Mourinho råder over den beste stallen av meget gode spillere.

Både Manchester City og United har funnet storformen, og puster Chelsea i nakken, noe som betyr at «The Special One» og hans menn, ikke skal snuble i mange kamper før de andre er forbi.

Du kan være forberedt på flere klubber i Premier League videre i denne sesongen; som ønsker å endre planer, det innebærer ofte bytte av manager.

Foto: www.hmfckickback.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fotballfrue tatt med trusene nede!

Fotballfrue tatt med trusene nede! Nå brenner det på dass igjen hos, Caroline Berg Eriksen, best kjent som "Fotballfrue". Dagbladet.no...

Boxing Day i England = Fotball

Mange nordmenn elsker engelsk fotball, Boxing Day, andre juledag, er den dagen flest mennesker går på kamp på balløya. Samtlige...

Lukk