Vi har sagt det før og sier det igjen, å ¨være manager i fotball er ingen lett jobb, i England og Premier League er det kanskje enda verre. Bare timer før sesongstart, trekker Crystal Palace manager, Den tidligere Stoke-sjefen Tony Pulis seg fra jobben. 

Årsaken skal være uenigheter mellom styret i London-klubben og Pulis selv. Mannen som ble kåret til årets manager i fjor, står nå uten jobb rett før sesongen settes i gang. Pulis er en av de mest hardt arbeidende trenerne på ball-øya og er en av de mest respekterte i bransjen.

Pulis ønsket å hente inn flere spillere enn de fire han hadde fått inn så langt i sommer, blant annet Brede Hangeland fra Fulham. I følge britiske kilder rundt Crystal Palace,  ønsket 56-åringen å hente inn Steven Caulker, Michu og Gylfi Sigurdarson, men dette lot seg ikke forhandle fram.

Award winner: Tony Pulis was named Barclays Premier League manager of the season

Det var dråpen for Pulis som gikk på dagen. All ære til ham, men det kan også være andre årsaker til at Crystal Palace nå står uten manager, bare timer før seriestart i en av verdens tøffeste ligaer.

Styreformann i Crystal Palace Steve Parish, sa for bare kort tid siden at han og styret står fullt og helt bak manageren som bestemmer hvilke spillere som skal komme til klubben. Siste spiller inn var Martin Kelly fra Liverpool, men noe har gått fryktelig galt på de siste dagers møter. Pulis er ferdig i Palace.

Å starte sesongen i Premier League uten en sjef er som å starte sesongen med minus poeng.

Man må ha en plan, man må ha en spillestil som spillerne forstår. Alt blir nå veldig vanskelig for lille Crystal Palace om de ikke får inn en ny manager raskest mulig. I følge engelske aviser, er det mannen som måtte vike for Ole Gunnar Solskjær, Malky Mackay som er favoritt til å ta over etter Pulis.

Celtics tidligere manager, Neil Lennon er også nevnt som en av favorittene.

Det er slett ikke uvanlig at klubber bytter trenere, men det er svært uvanlig at manageren går fordi han ikke får det som han vil. I Premier League er det svært høy rullering på sjefene, mer enn halvparten forsvinner og blir erstattet i løpet av en sesong. Det ryktes at West Hams Sam Allardyce er første mann til å måtte søke ny jobb denne sesongen. 

Premier League starter lørdag 16. august, med Manchester United-Swansea som første kamp, med start 13:45!

Vi følger engelsk fotball tettere enn de aller fleste i Norge, og vil gi deg som leser vargas12.com alle overganger og andre nyheter som er verdt å vite fra ball-øya.

Vi tro det er Chelsea som vinner når trofeet skal løftes i mai 2015.

TV2 KOMMER TIL Å SENDE ABSOLUTT ALT SOM ER VERDT Å SENDE FRA PREMIER LEAGUE DENNE SESONGEN!

Foto: DAILYmail.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sexy undertøy tenner mer enn nakenhet…

Vi mennesker er skrudd sammen så forskjellig. Noen tenner på store menn med lite hår, andre tenner på små kvinner...

Petter Northug ferdig som skiløper?

https://www.youtube.com/watch?v=rcsGOBm9oaA Norges største skistjerne gjennom flere år, minst like populær i Sverige som i Norge sliter med å finne formen...

Lukk