Tim Sherwood fikk sparken i Tottenham som ventet, Spurs´s andre trener i en og samme sesong, det samme fikk Pep Mel i West Brom, også der den andre manageren som fikk sparken i en og samme sesong for «the baggies».

Ole Gunnar Solskjær overlevde i managerstolen, men ikke i Premier League. Cardiff må spille i Championship kommende sesong. Hele 11 managere har måttet finne seg annet å gjøre av de 20 sjefer som startet sesongen i august.

Her er den uvirkelige lange listen over trenere som må møte på NAV i løpet av sommeren: (flere av disse har faktisk allerede fått nye utfordringer i andre klubber)

 • Martin Jol i Fulham
 • Paolo Di Canio i Sunderland
 • Ian Holloway i Crystal Palace
 • Steve Clarke West Brom
 • André Villas Boas i Tottenham
 • Malky Mackay i Cardiff
 • Michael Laurdrup i Swansea
 • Chris Hughton i Norwich
 • David Moyes i Manchester United

Enda kan det bli flere som må finne seg ny klubb før sommer-roen kan senke seg over diverse styrerom på diverse fotballarenaer rundt om på ball-øya.  «Big» Sam Alardyce i West Ham sitter fortsatt uttrykt. Hans skjebne blir avgjort på et styremøte 23 . mai.

Det har vært uro rundt Arsene Wenger i Arsenal og José Mourinho i Chelsea, men det er all grunn til å tro at begge disse veteranene blir å se når Premier League starter igjen i begynnelsen av August.

Slik ser kommende sesong ut, her er samtlige 20 lag etter opp- og nedrykk: Play Off-finalen går mellom QPR- Derby, vinneren blir det 20 laget i neste sesongs Premier League sesong, 2014- 2015.

 1. Arsenal
 2. Aston Villa
 3. Burnley
 4. Chelsea
 5. Crystal Palace
 6. Everton
 7. Hull
 8. Leicester
 9. Liverpool
 10. Manchester City
 11. Manchester United
 12. Newcastle
 13. Southampton
 14. Stoke
 15. Sunderland
 16. Swansea
 17. Tottenham
 18. West Brom
 19. West Ham

Man skal ikke se bort i fra at hodene vil rulle også kommende sesong, men ikke på samme måte som det har gjort i år. Spennende å se hvem som tar over i Tottenham og i West Brom som nå står uten trener.

En fantastisk sesong med masse drama, fantastiske scoringer, overraskende resultater viste at den engelske topp divisjonen er i vinden som aldri før. Vi husker årets spiller i Luis Suarez som gikk fra å være «vampyren fra Uruguay» til et snilt lam og toppscorer med 31 mål. Til tross for å måtte sitte å se de 7 første kampene fra sidelinja grunnet karantene. Liverpools manager Brandan Rodgers ble årets manager.

Manchester City vant sesongen fortjent. De gjorde færrest feil på slutten av sesongen og plukket dermed trofeet. Heldigvis er det VM i fotball i Brasil før vi nok engang en gang får se Premier League-fotball på TV-skjermen.

Vi lover å holde deg oppdatert i fra Silly-Season, overganger til og fra de største klubbene. Diego Costa i Atlético Madrid, er foreløpig det største navnet vi kan glede oss til å se i Premier League, han er så godt som klar for Chelsea.

Det er all grunn til å tro at Louis Van Gaal som er ventet å ta over i Manchester United vil få åpent sjekkhefte for å bygge sitt lag på Old Trafford før overgangsvinduet stenger 31. august. Følg med på vargas12.com du også.

 

Foto: Flickr/  cap_gundamgirl

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
#Oljebarna vil bli overrasket når virkeligheten treffer de en dag…

Penger blir viktigere og viktigere for unge, jo eldre de blir. Når foreldrene ikke gidder å betale for de bortskjemte...

Kåte husmødre fantaserer om negerpikk!

Hun fantaserer om digre bankende sorte lem som penetrerer henne etter alle kunstens regler. Kåte husmødre fantaserer om negerpikk. Hadde partneren...

Lukk