Vi har sagt det før og sier det igjen, Chelsea er i førersetet når det kommer til å vinne Premier League denne sesongen. Vi er allikevel svake for Liverpool med deres historie rundt 25 års-markeringen etter Hillsborough-tragedien og Steven Gerrards lojalitet og status på Anfield.

Hele Europa unner nok Merseyside-klubben trofeet og de skulle klare å vinne det rett foran nesa på Chelsea og Manchester City etter 24 år.

Det står kun om tre lag, det er kun 4 kamper igjen, alt vil bli avgjort på sesongens siste dag, 11 mai 2014.

Liverpool gjorde jobben mot Manchester City i en rørende seremoni, i en fantastisk fotballkamp omkranset av en eventyrlig stemning på Anfield. En stemning en mester verdig. Liverpool-fansen av alle fans i verden har fortjent et ligagull, når man tenker på hva de har vært gjennom de siste 25 årene.

rp_Ferguson_Mourinho_709469p.jpgThe Only One, José Mourinho kan vinne sin tredje tittel med Chelsea

Fotballen er dog ikke sentimental, den er rå, brutal, kynisk og til tider smertelig urettferdig. Nettopp derfor passer det taktikeren José Mourinho som hånd i hanske å dra til Anfield å knipe et eller tre poeng, nettopp slik han gjorde i bortekampen mot Manchester City for en tid tilbake.

– De tre vinnerkandidatene har alle to bortekamper igjen, Manchester City har en kamp mer enn sine to argeste konkurrenter. Det er en helt avgjørende hengekamp, som spilles hjemme på Etihad Stadium mot Aston Villa, denne spilles 7. mai. Alle tre lagene i toppen har igjen to bortekamper hver.

Liverpool har kun igjen:

 • April 20: Norwich (A)
 • April 27: Chelsea (H)
 • May 3: Crystal Palace (A)
 • May 11: Newcastle (H)

Chelsea har kun igjen:

 • April 20: Sunderland (H)
 • April 27: Liverpool (A)
 • May 3: Norwich (H)
 • May 11: Cardiff (A)

Manchester City har kun igjen:

 • April 21West Brom (H)
 • April 27Crystal Palace (A)
 • May 3Everton (A)
 • May 7: Aston Villa (H)
 • May 11: West Ham (H)

Chelsea har hanglet i det siste, men de er fortsatt med i semifinalen i Champions League, de er som kjent kraftig med i Premier League, det kan bli stang ut og ingen trofeer, det kan bli to og det kan bli ett. Vi tror på det siste og at det er Chelsea som vinner Premier League, som vi forøvrig også skrev allerede før seriestart.

– Årsaken til at vi ikke tror på Manchester City eller Liverpool er at de ikke har den nødvendige kynismen som skal til for å vinne, når det gjelder som mest. Det har Chelsea-spillerne og ikke minst treneren deres. Liverpool har vært gode og scoret masse mål, men det ligger i kortene at de gir bort poeng til Chelsea 27. april, poeng de ikke har råd til å gi fra seg.

rp_brendan-rodgers_2233370b.jpg Brendan Rodgers kan være frelseren på Anfield Foto: Liverpool Echo

Pellegrini har et lag verdt mer enn Statfjord A-plattformen i Nordsjøen, men allikevel har de et forsvar som spiller lik fulle sjømenn. Det vinner man neppe Premier League med heller.

Hva skjer i Manchester United? Vil de største stjernene som Wayne Rooney og Robin van Persie dra? Champions League spill blir det som kjent ikke på David Moyes, ikke er det sikkert han har jobb når sesongen er over heller. Ryktene rundt Old Trafford blir stadig sterkere på at det Louis van Gaal som tar over etter Moyes i sommer.

Vargas12.com vil følge alle de store og små overgangene i engelsk fotball, hvilke spillere som kommer og går, hvilke trenere blir erstattet med hvem. Alt du trenger å gjøre er å følge oss på vår Facebook-profil for å få siste nytt i fra England, akkurat når det skjer. Overgangsvinduet starter 1. juli 2014

Visste du forresten at Wolverhampton Wanderers er klar for Championship? De feiret opprykket sammen med 31100 tilskuere på Molineux skjærtorsdag, da Rotherham ble sendt hjem med 6-4 tap. Et lag du bør merke deg, Ståle Solbakkens tidligere elever har hatt en fantastisk sesong.

For å markere sine ambisjoner har Wolves allerede sikret seg stortalentet, spissen Callum Wilson (22) fra Coventry for £3 millioner. Wilson er top scorer i League One med 21 mål, foreløpig bare slått av Sam Baldock fra Bristol City som har 23 mål.

Leicester og Burnley er så godt som klare for Premier League. Derby er favoritt til å vinne Play-Off, men her er det ofte bingo og hvem som helst av fire kan vinne.

I bunnen av Premier League ser det ut til at Sunderland er fortapt, Cardiff og Ole Gunnar Solskjær sloss med ryggen mot veggen og rykker nok ned. Fulham ligger under streken, men har vist gryende form, det kan faktisk være WBA, AstonVilla, Swansea eller Norwich som rykker ned i stedet.

Så jevn er nemlig Premier League bare tre uker før slutt.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gravid og sprengkåt?

Gravid og sprengkåt? Alle kvinner er på sitt absolutt vakreste når de svulmer seg frodig, grunnet den fantastiske skatten de...

Du fortjener en elsker!

Du fortjener en elsker! Er du i et forhold bør du spørre deg selv hvor smart det er å være...

Lukk