The Hobbit er filmen som forhåpentligvis vil gi mange Lord Of The Rings fan verden over mange svar på spørsmål som fortsatt ligger og ulmer i overflaten etter trilogien. The Hobbit er historien før den første av de tre filmene.  

Allerede nå vises filmen i produksjons-landet New Zealand.

Mange av de velkjente skuespillerne er med i Hobbiten, men ikke alle.

– De som er med er Orlando Blom som Legolas, Christopher Lee som den fryktede Saruman,  Elija Wood i rollen som Frodo kommer i del 2, Cate Blanchett returnerer i rollen som Galadriel og Gandalf i Ian McKellens skikkelse er også med.

Andy Serkis spiller igjen det onde krypet som eksisterer i det dypeste mørket, forhekset av ringens onde krefter. Selveste Gollum har jo en selvskreven rolle i denne filmen.

Derfor er det meste som det skal være, og når vi på forhånd vet at det gode igjen skal kjempe det onde så er det all grunn til å glede seg voldsomt til jul i år.

– Noen vil kanskje savne Liv Tyler i rollen Prinsesse Arwen. Hun ble heller ikke spurt om å være med i filmen, noe hun ved flere anledninger har uttrykt stor sorg for. Viggo Mortsen som Aragon er helelr ikke med i The Hobbit.

For filmelskere vil rollen som Gandalv alltid følge Ian McKellen Foto: moviefanatic.com

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eI3f4b-b8ig&feature=fvst[/youtube]

 

Innspilling til del 1 av The Hobbit starter på New Zealand i mars i år. Ikke glem at filmen The Hobbit er delt i to forskjellige filmer. De kommer da med noe tid i mellom hverandre naturlig nok.

«Hobbiten – del 1» får foreløpig USA-premiere 19. desember 2012, mens «Hobbiten – del 2» får premiere i desember 2013.

For alle som elsker LOTR, er dette filmene det ventes mest på i tiden kommer. Produsent er som for alle filmene om de mektige ringene, Peter Jackson.

Liker du kvalitetsfilmer i denne genren og gleder du deg til The Hobbit?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mange velger å ta pirat-drosje, det kan være det siste du gjør

Må du hjem raskest mulig etter fest og ikke ønsker å stå i endeløs taxikø for å få en ordinær...

Solbakken ferdig om det blir tap for Millwall?

Den norske treneren Ståle Solbakken som trener Wolverhampton på nivå to i England merker trøkket. Han har ikke klart å...

Lukk