Pride – på tide å bli ekte? Du som fortsatt gjemmer deg bak din faktiske legning, er det ikke på tide å bli ekte, er det ikke på tide å vise hvem du egentlig er?

Det er Pride dager, folkens, vennene dine står klare til å ta deg i mot, enten du er gutt eller jente, lesbiske eller homofil, biseksuell eller fortsatt litt i tvil.

Nå er tiden inne til å bli den ekte utgaven av deg selv. Pride-dagene som støttes av svært mange enkeltpersoner, mindre og større bedrifter har forstår hva dette handler om. Pride – på tide å bli ekte?

Lest? Hatet mot homofile øker!

Lørdag 22. juni, går Pride-toget gjennom Oslos gater, og det vil være et tog for alle, ikke bare praktiserende homofile, men sympatisører, venner, familie og alle som synes det er innafor å være endel av felleskapet der kjærligheten mellom mennesker – uansett legning, er hovedbudskapet.

Pride – på tide å bli ekte?
Foto: Pride Oslo

I 2018, etter ni dager med Pride og nesten 200 ulike arrangementer i hele Oslo, samlet paraden utrolige 45 000 deltakere og 250 000 tilskuere. I år er paraden på lørdag 22. juni. Den starter klokken 13.00 på Grønland i Oslo og avsluttes i Pride Park et par timer senere.

Oslo Pride

Pride – på tide å bli ekte?

Visste du at det blir stadig flere bifile, ikke bare homofile som står fram, men faktiske mennesker som blir glad i mennesket – ikke kjønnet. Derfor kan det bli flere bifile i Norge, enn det er lesbiske og homofile, når det blir mer akseptert, at man kan elske flere på tvers av kjønn. 

Den tradisjonelle A4 familien med mann, kone og felles barn, slik det har vært gjennom mange generasjoner, som eneste alternativ fram til midt på syttitallet engang – er på gyngende grunn.

Lest? 7 veier til et bedre sexliv!

I dobbeltmoralens vugge, USA, skulle man tro at det å være bifil, er fortsatt både forbudt og svært tabubelagt, men det er faktisk feil. I følge magasinet Newsweek, er en tredjedel av alle mellom 18 og 34 år, ikke heterofil. Noe som borger for en betydelig endring i det amerikanske samfunn. En kulturforskjell som har skjedd over få år, men som gir håp for framtiden for kommende generasjoner.

Her hjemme har det vært både akseptert og lovlig å elske den du faller for, uansett kjønn, og du kan heldigvis få lov til å gifte deg med vedkommende også. Hurra for kjærligheten. For ser du ikke forskjellene rundt deg i samfunnet, du også? Pride – på tide å bli ekte?

Pride er for alle – ikke bare bifile og homofile

La oss være litt konkrete. Du er selvsagt helt ekte, om du blir værende i skallet ditt, du kan ha all verdens gode grunner til å ikke stå fram i dag, eller i morgen. Men for ditt eget selvbilde, for din egen stolthet og for å kunne vise verden hvem du faktisk er på ordentlig. Finnes det kanskje enda flere gode grunner til å gjøre det nå. Stå fram og fortelle hvem du egentlig er.

Pride – på tide å bli ekte?
Pride-toget går fra Grønnland kl 13 til Pride Park (spikersuppa)

Den dagen du blir bevisst dine egne behov, din orgasme, hvor viktig du er i ditt eget sexliv. Idet øyeblikket lykkes du med å kaste alle hemninger å la orgasmen(e) herje vilt, enten de kommer av oralsex, sex med flere enn én partner. Med kjæresten ute i det fri, med en person av samme kjønn hvor du første gang lar deg føre hen – av de sterke fantasiene du alltid har hatt.

Eller bare har skriftet batterier i favoritt-vibratoren, eller g-punktstaven, som du alltid har elsket. Men ikke tørt å bruke så ivrig som endelig nå. Sex er så vanlig, men likevel så individuelt hva man tenner på og ønsker å gjøre, for å få et godt og fungerende sexliv.

Bifil og friseksuell

Aldri før har identitet vært viktige, aldri før har sex vært så frigjørende for tross alt liberale nordmenn. Aldri før har det vært enklere å elske flere enn én partner og aldri før har det vært enklere å være homo.

Menn i alle aldre, som står fram, får sjeldent problemer med det, men også heterofile menn. Som eksperimenterer med sin legning, kall disse bifile eller friseksuelle. Lever godt med sin flørt med menn ved siden av sitt heterofile parforhold.

Disse mennene vil kanskje holde sin hobby for seg selv, da det fortsatt er del å gå på. Når det kommer til åpenhet rundt å være fri- eller biseksuell, dessverre. Det er det Pride altså handler om, å kunne elske – uansett kjønn, farge, religion og nasjonalitet.

Sett av noen timer til å møte opp i Pride toget, stedet er Oslo sentrum, lørdag 22. juni. Stå for hvem du er og få en tung ryggsekk av skuldrene dine.

Takk for at du følger vårt nyhetsbrev!

Vargas12.com støtter alt hva Pride står for og er stolt av det.

Kilde: Pride Oslo

Vargas

Pin It on Pinterest