Prince har aldri vært noen festivalartist. Men i 2007 spilte han en fantastisk konsert på Coachella-festivalen i USA med masse egne greatest hits og rå coverlåter fra Radiohead og Beatles. Opplevelsen ga trolig mannen mersmak på festivallivet. Og det skal Roskilde være glad for. I går la han rundt 70.000 mennesker for sine føtter i en fantastisk funkforestilling.

Og folk fikk hitsene. «Take me with you» ble en fest. «Little red corvette» lavmælt og flott. «Purple rain» ble nærmest religiøst. Da vi trodde gitarsoloen var over, ba han publikum pent; can i please play my guitar ond more time? Og det fikk han. Og hvilken gitarspiller han er!

Pricne har et enormt utvalg i låter, men spiller sjeldent låtene som du hører de på platene, han elsker å improvisere og jamme låtene. Og han vet hva han driver med.

Avisen The Daily Mirror og skotske Daily Record gir bort albumet med sine utgaver 10. juli. Totalt skal de to avisene pumpe ut 2,5 millioner cd-plater.

Dermed gjentar Prince stuntet fra sommeren 2007, da han i forbindelse med 21 konserter i O2 i London ga ut albumet Planet Earth sammen med en britisk søndagsavis.

Etter planen vil albumet gis ut i Tyskland 22. juli, sammen med Rolling Stone magazine. Det ryktes også at albumet vil bli gitt ut på lignende vis i andre europeiske land, men noen videre avtaler er fortsatt usikkert.

Den lille men store artisten gjør enorm suksess, men om han kommer tilbake til Norge gjenstår å se. Prince var i Norge med stor suksess i oktober 2002-

Måtte han komme snart tilbake!

kilde side2.no

http://www.side2.no/underholdning/article2937212.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Oljekatastrofen – en ufattelig tragedie

Hvordan kan dette skje? Hvorfor får de ikke stoppet utslippet? Det er 75 dager siden ulykken som kostet flere menneskeliv...

Bloggerens sommer

 Vinteren har sin sjarm den også, på sin måte med snø og alt man da kan finne på-  Men har...

Lukk