Den lille mannen med den store stemmen er i Norge 

The artist formerly known as Prince, hater Internett og alle videoer som legges ut om han. Han har også busslaster med Advokater som utelukkende sitter å overvåker alt på nett som har med Prince´s musikk og videoer å gjøre.

Derfor kan jeg dessverre ikke gi de den snutten jeg hadde tenkt å legge ut, du får nesten heller gå på konserten i stedet.

Prince Rogers Nelson (53), best kjent som Prince er Jehovas Vitner og er kjent for å komme med svært kontroversielle og fargerike utsagn om både religion, andre artister og seg selv.

Plutselig sto han der på scenen, og ingen hadde sett noe lignende. En kortvokst drag med shaggyafro, sebraundertøy og leggvarmere. Prince var alt som ikke var lov og når han sang «I Wanna Be your Lover» med verdens villeste falsett, var det som om hele verden ble pakket inn i sukkerspinn. Den svarte fansen elsket ham. Men for hvite amerikanere var artisten fortsatt en kuriositet.

– Jeg kan ikke tro at du er fra Minneapolis, ropte TV-verten Dick Clark under den første TV-opptreden til Prince i 1979. Prince likte holdningen heller dårlig.

– Hvor mange instrumenter spiller du? spurte Dick igjen.

Prince rettet seg opp i den fargerike drakten, og kastet tilbake:

– Tusenvis.

Prince fra filmen Purple Rain fra 1984 Foto: Wikipedia.org

Alle kjenner disse mest kjente Prince låtene:


 Purple Rain
 Kiss
 I Just Wanna Be your Lover
 Musicology
 1999
 Let’s Go Crazy
 Little Red Corvette
 Raspberry Beret

Prince er i Norge og spiller 23. og 24. juli, i Oslo Spektrum

-Billettene er revet bort for lenge siden, men er du desperat nok så får du sikkert kjøpt på svartebørs til rundt 5000 kroner. Oslo er jo en by med få politi så det går helt sikkert fin om du har råd da…

Vargas

Kilde

http://oslopuls.aftenposten.no/musikk/article573288.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Edvald Boasson Hagen- sykkelsportens Messi

Dårlig gjort å sammenligne den norske sykkelstjernen med verdens beste fotballspiller men det er en god grunn.  Begge er unge...

Vær utro- husk at livet er kort!

Tiden er forbi da man levde lykkelig sammen alle sine dager. Nå er tiden kommet for at hun vil ha...

Lukk