Kate Middleton som er en av verdens mest fotograferte kvinner venter barn med sin ektemann prins William. Barnet vil bli nr tre i arverekken etter verdens rikeste kvinne, Dronning Elisabeth II.

Medlemmer av kongefamilien og hertuginnens familie,  sies å vært glad for nyheten. Det er foreløpig ikke kjent når prinsessen har termin.

 

Duke and Duchess of Cambridge on 9 October 2012

Foto:BBC.co.uk

En talsmann for hoffet sier at hertuginnen har vært innlagt på kong Edward VII Hospital i det sentrale London med svært akutt morgenkvalme og er forventet å bo der i flere dager.

Catherine og William giftet seg i Westminster Abbey i april 2011.

Hertuginnen ble sist sett offentlig på fredag da hun besøkte sin gamle skole St. Andrews School i Pangbourne i Berkshire.

Det er grunn til å tro at parets søsken, Pipa Middleton og prins Harry skal være faddere i den kongelige dåp engang i løpet av 2013.

Det er også grunn til å tro at alle briter med neste for de kongelige i Storbritannia gleder seg til Kate og Williams førstefødte kommer. Om det vakre paret får en jente, er det ikke lenger spillbar odds på at navnet vil være noe med Diana…

Kilde: BBC

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15804523.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Syden og Thailand frister stadig fler nordmenn i julen

  Foto: Feriepenger.no Kanariøyene, Egypt eller kanskje Thailand? Mulighetene er mange om du heller ønsker å tilbringe julen i varme...

Hva skal du bli? Usikker? Ta et år i Forsvaret!

Mange unge sliter med å bestemme seg for hva de skal jobbe med etter endt skolegang. Noen vet, andre er...

Lukk