Nå bør du være mer prisbevisst enn noen gang. Dagligvarekjedene sloss om hver eneste kunde, og hver eneste krone. Det kommer forbrukerne som deg og meg til gode.

Men, vær litt på vakt, brått er det tomt for ditt favoritt-pålegg fordi nordmenn har en egen evne til å hamstre, når de kommer over generøse tilbud.

Hadde du planer om å reise til Svinesund, eller andre deler av Sverige for å gjøre en rimeligere julehandel? Glem det. Nå gjør du en rekordbillig handel hos din lokale, COOP, Kiwi- eller Rema-butikk.

Rema 1000

Jan Ingar Grindheim via Compfight 

Christmas Spirit

Reuben Degiorgio via Compfight

Julesylte, julepølse, julebrus, surkål, rødkål, sjokolade, Gløgg og pepperkaker til langt under halv pris. Kjedene er desperate etter dine penger, og selger typiske julevarer de vet du jakter på – med tap.

Du bør selvsagt benytte deg av de grådige kjedenes maktkamp og handle av hjertens lyst. 

Husk også at norsk mat er av ypperste kvalitet, sannsynligvis den aller beste i verden. Og at det er forskjell på datostempling som «holdbar til» og «best før.» Det aller meste du kjøper, til og med melk og meieriprodukter holder seg til langt over dato, og kan spises etter datoen er passert.

Del opp og frys ned det du ikke kan bruke før det er fordervet.

Be gode venner og familie på en julelunsj. Lag eggerøre, server røket laks, sett fram sild, julesylte og annet som frister. Du betaler uansett langt mindre i år, enn du gjorde i fjor.

God juleshopping! Les mer om priskrigen i VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Therese Johaugs ripe i lakken

Skal man sammenligne Petter Northugs skramme i BMWen i mai 2014, med Therese Johaugs tukling med Swix sine stropper på...

Kjøp den tidløse julegaven her!

Hun kan ikke få nok av den, han elsker å avslutte dagen med den, den tidløse gaven, til redusert pris...

Lukk