Det er viktig at ungdommen har venner og er sosiale


– Problemet er de SKAL noe hele tiden. Kan du kjøre hit og dit og tilbake igjen fordi det er ingen andre foreldre som kan kjøre? Jeg har akkurat kjørt 4 ungdommer til “Tusenfryd” , ca en time en vei. Ingen av de gadd å si “Takk for turen” e.l Da kan man kanskje si at det er mitt problem at jeg ikke har lært ungdommen bedre folkeskikk.

Men jeg hadde håpet at noe av det jeg hadde lært de var festet seg på minne. Ingenting av det som har med takknemlighet har blitt igjen i hvertfall…

Kan du kjøre oss til “Tusenfryd”? Er det gratis der da spør jeg. Nei det koster 365kr, svarer den håpefulle tenåringen og forlanger å få penger tvert.

Jeg kan kjøre en vei sier jeg, også kan noen andre foreldre hente. Nei du må hente også fordi ingen andre kan. Hmmm mystisk tenker jeg. Hva skal man si?

Ok at ungdommene skal noe hele tiden, men før i tiden så gikk vi på egne ben, tok bussen eller syklet. Vi ble da aldri kjørt noe sted.


 

Foto: TV2.no

 

Vi skal på kino kan du kjøre oss? Hvem vi? Caroline, Camilla og Andrea. Mye koster det spør jeg? 120 kroner. Og Camilla og Andrea har bursdag i morra så jeg må ha bursdag- gave 200 til hver. Også skal vi på McDonalds etterpå å spise.

Kan du komme og hente oss også, for det er ingen andre foreldre som kan?

To dager senere…

Kan du kjøre oss? Vi skal å bade. mye koster det da spør jeg. 250 kroner fordi vi skal i gym-rommet først. Og du må komme å hente oss for det er ingen andre som kan kjøre.

Det er mulig det høres enkelt ut å si nei, men det kan jeg ikke. For du vil jo at dine barn skal være sosial og har venner. Det verste som skjer er jo at ungdommen sitter på rommet sitt og kjeder seg med “iBooken” i fanget, uten venner…

Da kan jeg ikke skrive stort mer for jeg skal på “Tusenfryd” å hente Norges framtid, representanter for dessert generasjon.

For det er ingen andre foreldre som kan hente…

Kjenner du deg igjen?


Foto: Dagbladet.no

 

Vargas


Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lesbiske bryllup øker

  Det er langt flere lesbiske bryllup nå enn før. Tidligere så var det homofile som giftet seg oftest, men...

Lukk