Robyn Rihanna Fenty ble født på vakre Barbados 20. februar 1988. Probably the most sexy woman in the world. Siden den gang har en hel verden fått se og høre hennes monster-hits på rekke og rad, over hele kloden. Robyn Rihanan (26) er utvilsomt verdens største kvinnelige artist, hun er kanskje også den mest sexy kvinne på kloden. 

Å måle skjønnhet er ikke så lett, det finnes mange delte meninger om hvem som fortjener å få æren og være mest sexy, i følge eksperter er det Lupita Nyong’o som er den vakreste, andre finner Jennifer Larwence mest sexy. Eller burde kanskje Kaley Cuoco har vært nummer 1 på en slik liste?

Vi er derimot ikke i tvil, Rihanna er den mest perfekte kvinne på kloden, disse bildene fikk oss til å avgjøre det en gang for alle. Rihanna er nummer en. Punktum. Sexy, stilfull, elegant og vakker på en gang, så synger hun slett ikke så verst itillegg.

Robyn Rihanna Fenty

Visste du at Rihanna er den artist i verden som har flest samlede besøk av sin låter på videonettstedet YouTube? “Love that Way” som hun synger sammen med Eminem, har mer enn 700 millioner besøk alene. Jenta fra Jamaica har en formue på flere hundre million dollar og blir bare rikere og rikere for hvert minutt, fordi en hel verden elsker musikken hennes.

Rihanna er alltid på topplisten hos Forbes, over verdenes 100 best betalte kvinnelige artister under 30 år.

Probably the most sexy woman in the world
Probably the most sexy woman in the world

Bestill billetter til Rihannas konserter via hennes egen offisielle nettside. Rihanna turnerer for tiden verden over med Eminem, i det som kalles “The Monster Tour” som avsluttes i Detroit i USA i August. Probably the most sexy woman in the world …

Rihanna suksess

Her er årsaken til at Rihanna er verdens største artist, hennes album:

  • Music of the Sun (2005)
  • A Girl like Me (2006)
  • Good Girl Gone Bad (2007)
  • Rated R (2009)
  • Loud (2010)
  • Talk That Talk (2011)
  • Unapologetic (2012)

Når Rihanna kommer tilbake til Norge er foreløpig ikke kjent, men følger du med på Norges beste Rihanna-fansite, vil du være blant de første som får vite det. Superstjernen har et nært og godt samarbeide med multikunstnerne i norske ‘Stargate’, som har regissert og produsert flere av Rihannas låter.

Er du enig? Er Rihanna verdens mest sexy kvinne?

Kilde: FHM.com

Flickr/ *~Im a STAR*~/ stevenavi

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges mest leste blogg heter: Viral’o’Mania

Norges mest leste blogg heter: Viral’o’Mania. Det er ikke sikkert du kjenner til "Viral'o'Mania", men du har sannsynligvis blitt så...

Lukk