God service legges merke til når du endelig opplever det, og du forteller det ofte rundt middagsbordet, de få gangene du opplever det. Jeg føler meg forpliktet til å fortelle om min opplevelse, slik at du kan få samme erfaring. 

Denne bloggen er som kjent en WordPress blogg. Det er kanskje den beste plattformen å skrive blogg på, om man ønsker å skrive på eget domene. Problemet med WP er at det kan være noe innviklet, og de fleste menyer er på engelsk.

Du må ikke være noe geni, men ha grunnleggende engelskforståelse for å få bloggen til å fungere.

Foto: Knut Sparhell (54)

WP har et forum du kan få hjelp i, ellers er du overlatt til egne ferdigheter å finne ut av problemene du får underveis på egen blogg. Fram til nå.

Jeg har slitt med fler ting på min blogg, og var dypt fortvilet over fler ting. Så kom jeg over nettstedet Nytt-nettsted.no som det framstår en norsk nettside med dyktige mennesker med ekspertise på WordPress.

Hallo! Er det mulig? Nettopp det jeg trenger tenkte jeg!

Faktum er at vedkommende jeg tok kontakt med, bor ikke mer enn noen få hundre meter fra min eget adresse. Nesten ikke til å tro. Allikevel er det servicen jeg opplevde som er mest unik i denne saken.

Jeg skrev en E-mail kl 2135, til Knut Sparhell.

Kl 0214 fikk jeg siste svar tilbake. Problem løst!

Han brukte altså en hel kveld og langt inn i natten for å hjelpe meg, han startet i det han mottok første beskjed. En eventyrlig service jeg håper du benytter deg av om du skriver din blogg på WordPress.

Ønsker du å ha din WordPress på norsk så er Nytt-nettsted.no stedet å søke hjelp. De har spesialisert seg på oversettelser av både WordPress og utvidelser til god norsk.

– Når man søker hjelp, så er det å få svar på de spørsmål man har det første man forventer, at problemene løses raskt er ikke alltid å forvente. Derfor blir man både glad og overrasket når man opplever at noen strekker seg meget langt for å hjelpe.

Jeg har jobbet i servicenæringen i mange år, og har aldri opplevd i nærheten av så god service og hjelp som i dette tilfelle.

Jeg vil igjen si takk!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mia- Sprengkåt og skinnhellig- Sveriges beste stand up!

I Norge har vi Else Kåss, Sverige har fantastiske Mia. En dame med kjeften på rett sted. Du husker henne...

Terror uten grenser kan også ramme Norge

De verste terrorhandlingene man kan tenke seg har ennå ikke skjedd. Innen få år vil det bli satt ut i...

Lukk