Projectiondesign har produsert projektorer i 3D utgave i lang tid- Og i tillegg er dette firma i Norge. Når det kommer til norske firmaer så er faktisk den Fredrikstad baserte projektor produsenten blant de beste i verden, og lager utelukkende kvalitetsprodukter til høy pris.

Firmaet er best i klassen på bildekvalitet, og har fått utmerkelser for hver eneste utgave av projektorer de har produsert.

Bedriften har gått fra 7 ansatte til 210 på ti år og omsatt for en halv milliard kroner i 2008- Projectiondesign skal bygge ut enda en gang og vil om et års tid være nærmere 250 ansatte.

 

Hovedaksjonærer er Hercules http://www.herkulescapital.no/ og Jørn Eriksen (grunder) som startet opp sammen med, men senere kjøpte ut en annen grunder, Bård Eker. http://www.eker.no/

Projectiondesign er best i klassen, et norsk firma med fantastisk framtidsvisjoner som hadde 10 års jubileum i juli i år.

De største og beste projektorene er nok for dyre for «hvermannsen», men det er billigere enn man skulle tro å bygge sin egen hjemmekino. Alt er relativt og du skal være spesielt interessert om du ønsker å investere i så dyre «leker».

Projectiondesign blir nå vurdert for NHOs nasjonale nyskapingspris som blir delt ut i Trondheim i august, under NHOs samling for små- og mellomstore bedrifter.

Projektorene til det ambesiøseFredrikstad selskapet er godkjent for flysimulatorene som skal trene fremtidens piloter for blant andre British Airways.

– Alle andre flyselskap følger nøye med hva BA gjør, og det skal ikke mye til for at andre følger i deres fotspor.

– Nå er altså teknologien, som er skapt av kloke hoder i Fredrikstad, klar for å brukes i pilotenes treningsopplegg. Og treningsteknologien, eller flysimulatorene, har blitt så avanserte at de er tett opp til virkeligheten i cockpiten på moderne fly.
– En modellbygd cockpit billedsettes av en projektor. Men instrumentpanel og fysiske anordninger med sete og bevegelser, gjør at piloter som trener både kan bli kvalme og uvel. Så tett opptil virkeligheten kan man trene ved bruk av teknologien.

Med verden som marked, har Projectiondesign også avdelingskontorer i USA, Irland, Tyskland, Nederland, Sverige, Spania, Italia, Polen, Sør-Afrika, Singapore og Dubai.

Fikk du lyst på en 3 chip projektor så  er det bare å spare. Prisene varier, men du må regne med å begynne på 150.000 kroner for den billigste av de dyreste.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik- Historiens verste nordmann?

  Det er bare sånn du ser i  filmer eller voldelige spill. Noe som ikke hører virkeligheten til. At mange uskyldige mennesker...

Rihanna- Welcome to Norway!!

- Norgesvennen Rihanna har allerede gitt klar beskjed til norske fans, at hun nå kommer tilbake og skal ha en konsert...

Lukk