[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU[/youtube]

I sommer kommer Ridley Scotts «Alien»-forløper, og det ser meget lovende ut etter teasertrailerne å dømme. «Alle» husker «Alien» filmene med Sigourney Weaver.

– Gøy å se fantastiske Noomi Rapace mestre så forskjellige genre. Hun fikk sitt gjennombrudd med Stieg Larsson trilogien «Millenium» som ble filmatisert. Gjennom tre fantastiske filmer ble vi kjent med Noomi i rollen som Lisbeth Salander.

– «Prometheus» er en helt annen type film enn det Noomi har spilt i så langt. Dette er Sci- Fi og horror på en gang. En genre den sexy svenske superstjernen tar på strak arm og mestrer på sin elegante måte. Akkurat som hun har gjort med alle sine roller etter at hun slo gjennom som den hardt slående hackeren Salander.

Plottet går ut på at en gruppe oppdragsforskere oppdager at livet på jorden ble skapt av vesener fra en annen planet.

– Basert på denne informasjonen drar de ut i verdensrommets mørkeste hjørner for å finne nøkkelen til all menneskelig eksistens, og ender opp i en nådeløs kamp for å redde menneskehetens fremtid.

– Med et stjernespekket cast, en av tidenes mest populære sci-fi-historier i bunn og Ridley Scott ved roret, har denne filmen alle forutsetninger til å innfri. Svaret får vi 20. juni, da er det klart for norsk og svensk premiere.

Med «PROMETHEUS» skaper Ridley Scott en ny banebrytende mytologi.

Ble du skremt av «Alien» filmene så bør du på KID å kjøpe en haug med nye puter innen  1. juni, da er det klart for norsk premiere.

Noomi Rapace kan få Oscar for sin rollefigur Elizabeth Shaw. Så er det allerede nevnt.

Dette er en film du vil huske lenge…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N0WUpsErUBA[/youtube]

Kilde

NRK.no

Vargas

 http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/film/nojesbladetfilm/article14912815.ab

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
På tide å gjøre fantasi til virkelighet?

Det betyr at det er stor sjanse for at du kjenner en eller flere som har prøvd ut å ha...

Ukraina- EM arrangør og helvetes forgård

Vold, rasisme, tribunebråk, politivold,og nynazistiske grupperinger som bruker fotballarenaer som sine megafoner for å spre sitt hat. Nazi-hilsninger er et vanlig skue...

Lukk