Prosjekt perfekt – Slik vil du bli! Hvordan kan du finne måter å bli perfekt på? Hva skal til for at du blir hundre prosent fornøyd med deg selv, og alt i ditt liv? Er det ditt overordnede mål i livet, å bli så fornøyd som mulig? Mange spørsmål som de fleste svarer ja på. 

Så kan man kanskje spørre seg, er du ikke litt naiv, om du tror at livet noen gang kan bli perfekt? Kan du bli helt perfekt i egne øyne, fra topp til tå? Enda flere spørsmål som fortsatt mange svarer et rungende JA til. Unge jenter og gutter har utseende som sitt aller største ønske for seg selv. Det å bli akseptert, godt likt og være populær blant sin jevnaldrende venner. Prosjekt perfekt – Slik vil du bli!

En naturlig del av det å være ung, er også jakten på det perfekte ytre. Hva er en perfekt kropp? Du vil få mange forskjellige svar ut i fra hvem du spør. Det finnes ingen mal for det perfekte ytre. Heldigvis.

Du som er perfekt

Kan gode handlinger, få gode karakterer og ellers være et godt menneske generelt, kompensere for et vakkert ytre? Finnes det dummere spørsmål tenker du sikkert? Du som allerede er flott, vakker og populær, hva er dine mål? Bli enda mer populær og enda vakrere?

(teksten fortsetter under bildet, nå ble du glad, nå?!)

Prosjekt perfekt - Slik vil du bli!
Foto: Copyright Terje Viken

Ditt prosjekt perfekt, kan godt handle om utseende, og du må gjerne gjør masse over tid for å bli så fornøyd med deg selv. Husk bare at tidene forandrer seg, det samme gjør du. Du blir eldre, du får livserfaring og du blir klokere, enda du allerede nå er rimelig sikker på at du har rett i det meste, der de andre tar helt feil.

– Om du velger å gjøre om på tankene, gjøre om på higen etter det perfekte utseende; vil du kanskje bli bedre likt, når du er i stand til å fokusere på andre enn deg selv. Med riktig innstilling til de fleste utfordringer, kan du nå dine mest hårete mål om du forsøker nok. Ingenting er umulig, det tar bare litt lengre tid.

Ditt mål

– Om ditt mål her i livet er å bli kjendis, bli populær eller å bli veldig rik i resten av dine dager, så har du etter all sannsynlighet et snevert syn på hva som burde ha vært fokuset ditt. Tenk på alt det du ikke kan kjøpe for penger, som har stor betydning for deg hver eneste dag. Venner, familie, kjærlighet og den du er akkurat nå, kan ikke kjøpes. Heldigvis.

Ditt prosjekt perfekt kan bli til det du vil, men forsøk å senke egne krav til deg selv og ditt utseende. Vær fornøyd med den du er, så vil du få det bedre med deg selv, både alene og sammen med andre. Et stadig strengere krav til deg selv i higen etter det perfekte liv vil kunne spise deg opp innvendig, fysisk og mentalt, bruk heller tiden din og livet ditt på det som faktisk har en stor betydning for deg.

Det perfekte liv

Bøker om det “perfekte liv” selger best, det er veldig synd- fordi det er så vanskelig å bli helt perfekt. Kjenner du virkelig noen; som selv synes de ikke har noen feil eller mangler? Ikke jeg heller.

Lykkes du med å bli den “perfekte” varianten av deg selv, og itillegg er tilfreds med det, da har du løst gåten og du kan begynne på det virkelig liv, det som har en større betydning for andre enn deg selv.

Mange unge synes det er vanskelig å være seg selv, fordi alle andre bare tenker på seg selv …

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com