Hva gjør oss mørke og dystre til sinns? Hva er det som gjør at vi tenker negativt og ser negativt på alt? Uansett hva vi gjør og prøver i det ytterste å være glade og positiv så er det mørkt. Du er i ferd med å miste fotfeste, du søker hjelp men finner ingen meningen med noe som helst.

Psykisk syk eller bare svært deprimert, hva utgjør forskjellen på det? Det er vanskelig å tenke rasjonelt. Du føler hode er i ferd med å sprenge. Du ser på blodårene dine- hvorfor ikke gjøre det slutt, tenker du et ørlite sekund, før du tenker på de nærmeste. Du vil ikke skuffe, svikte, feige ut.

Foto: http://www.freedigitalphotos.net/

Du kan ikke se det på psykisk syke menneskerat de lider, men du kan finne signaler om du vet hva du skal se etter. Mennesker kan slite psykisk selv om de ser helt vanlige ut. De trenger ikke endre holdning, og de kan til og med både smile og le.

Som om de bruker en kunstig maske.

Mer enn 530 mennesker forkorter sitt eget liv med å velge døden av en eller annen grunn i Norge hvert år.

Tilsynelatende friske, glade, positive og vellykkede mennesker med familien intakt og med god og ryddig økonomi velger døden midt i livet. Noen ganger helt uten forvarsel, som oftest etter å ha prøvd å få hjelp.

Du lider, smertene blir ikke bedre du er i ferd med å svinne helt. Hvorfor er det så vanskelig å få hjelp i dette landet? Minst et halvt års ventetid hos psykolog er dårlig medisin. Hva gjør man?

Venner du normalt tar i mot med åpne armer blir avvist, du orker ikke snakke. Ikke med noen- du vil bare gråte, være alene, kjenne på smertene som ikke vil forsvinne.

Du får terapi time om fire måneder og to uker- det er bare å holde ut!

Dessverre er det noen som ikke klarer å holde ut, og velger verst tenkelige utvei. Døden.

Den norske psykriatiske behandling ligger nede med brukket rygg- Politikerene har sviktet fullstendig!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pikk og Kuse? Ja, takk begge deler – Flere menn liker å eksperimentere

Pikk og Kuse? Ja, takk begge deler - Flere menn liker å eksperimentere. Det er på tide å stikke fingeren...

José Mourinho tar over Chelsea igjen

  I følge både spansk og britisk presse er det helt klart at "The Special one" vil forlate Christiano Ronaldo...

Lukk