Puppe og rumpe-fokuset når nye grenser! Kim Kardashian og hennes rumpe stjeler overskrifter over hele verden, pupper har mer fokus enn de aller fleste politiske debatter, og unge jenter trener seg dødssyke for å få sommerkroppen i tide.

Hvor sykt har samfunnet blitt?

– Blir du lykkeligere over å se ut som Kim eller ved å få de perfekte puppene, med eller ute silikon? Mulig det, men hva blir det neste? Større lepper? Smalere midje, flatere mage?

Bestemme deg her og nå. Vær fornøyd med den kroppen du har, lær å elsk deg selv slik du ser ut. Bruk pengene på noe som faktisk kan gi deg fine opplevelser i stedet.

Puppe og rumpe-fokuset når nye grenser!

Eller er Jen Selters rumpe ditt store mål i livet?

Jen Selter er heldig i fra naturens side og har fått en rumpe som alle ønsker å få se, derfor ser du sjeldent ansiktet hennes via hennes Instagram-profil, der hun snart har fem millioner følgere. Hun vet hva som gjelder og det er kropp og i all hovedsak hennes rumpe.

Puppe og rumpe-fokuset når nye grenser!

 I disse tider fokuserer vi mer på kropp enn noen gang. Det er nok en av grunnene til at så mange her hjemme har oppdaget Jen Selter og hennes figur. For mange har hun kanskje det som er den perfekte kroppen.

Spesielt om man ønsker å se godt trent ut og det vil vel de fleste. Men er det virkelig det du vil? Kopiere andre kjendiser?

Hva blir det igjen av den unike deg da, om du vil være en annen?

 – Selvsagt er det klokt å trene og holde seg i form. Det er smart uansett kjønn, uansett alder. Det forebygger sykdom og holder kroppen din sterk. Det betyr ikke at du skal forsøke å kopiere andre.

Hva er viktigst? Din trivsel eller ditt utseende? Det burde ha vært det siste.

Vær heller den beste utgaven av deg selv. 

Mange menn trener kun overkropp og glemmer rumpe og ben, det er direkte helsefarlig og gir en uproporsjonal kropp.

Trener du så mange muskler som mulig, vil du også få en veltrent rygg, lår og rumpe. Ikke la motivasjon til trening være en veltrent rumpe, men en frisk og fin kropp som skal være ditt kapell hele livet.

– Hva du spiser er minst like viktig som å trene om du ønsker å holde deg topp-trent og frisk. Er du i startgropa etter sommeren så begynn forsiktig så du ikke brenner alt kruttet før du er godt i gang. En gåtur på 30 minutter er det som skal til for å komme over dørstokken, da er du allerede i gang.

Ikke la kroppsfokuset ødelegge for deg, bruk det heller på å bli så bra som mulig som deg selv. La rumpa få lov til å være veltrent og puppene som de er. Du er perfekt og helt unik, nettopp slik du fremstår i dag.

Du er perfekt!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdenskjent skuespiller kjøper Leeds United?

I følge sterke rykter i England, skal representanter for skakk-kjørte Leeds United være i forhandlinger om et mulig eierskifte. Den...

Lukk