Når du endelig skal ut på drømmereisen, bør selvsagt også flyturen være av aller beste kvalitet. Enhver reise – starter jo i det øyeblikket du går ut av døren, og varer til du er hjemme igjen. QATAR Airways gjør reisen kortere, fordi du som reisende er deres gjest, med kompromissløst gjestfrihet.

Hva er det QATAR Airways har, som ikke andre flyselskap kan tilby, tenker du sikkert. Sett bort i fra de aller mest moderne flyene i verden, ikke mer enn fem år i snitt, der både giganten Airbus A380 og Dreamliner Boeing 787 inngår, er det selvsagt flere grunner. For det er selvsagt den overtrufne kvaliteten på servicen om bord, som gjør QATAR Airways til et av de aller beste flyselskapene i verden.

Lest? Turfolket!

Uansett reisemål, er det ofte til de aller mest eksklusive destinasjonene man finner flyene til QATAR Airways. Blant annet til eksotiske Dubai eller kanskje Doha?

QATAR Airways er konkurransedyktige på alt fra pris, kvalitet og sikkerhet, til punktlighet, service og komfort. Med sine moderne fly, frakter det populære flyselskapet titusenvis av fornøyde reisende, til mer enn 150 forskjellige destinasjoner, verden over.

Hos Qatar Airways, jobber det mer enn 46000 profesjonelle aktører som hver eneste dag, jobber for at nettopp du skal oppleve den perfekte reisen. Og det er når du først kommer om bord i flyet at du forstår hva det er snakk om. God plass er et stikkord, og mer enn 3000 forskjellige underholdningskanaler, én annen detalj som vil overraske deg.

Lest? Høstferiens muligheter for liten og stor

Siden starten i 1997, har Qatar Airways endret luftfarten. Med en bevisst profil der ingenting er overlatt til tilfeldighetene, der designe, stil og eleganse har stort fokus, har flyselskapet vunnet en rekke internasjonale priser for årets flyselskap, og nylig vunnet prisen «confidence of the travelling public» for 2017.

Qatar Airways har oppdaget at suksessen ligger i detaljene. Hver eneste passasjer er viktig, uansett alder, uansett destinasjon eller reisens formål. Hos dette suksessrike flyselskapet – er alle reisende VIP-gjester.

På din neste reise, bør du velge QATAR Airways, for å merke forskjellen, og oppleve at verden blir mindre, med luksus i luften.

God fornøyelse!

 

Vargas

Tags: Airbus A380, Doha, Dreamliner Boeing 787, Dubai, kvalitet, pris, punktlighet, Qatar Airways, service, sikkerhet, verden

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Din TV-hverdag revolusjoneres

Din TV-hverdag revolusjoneres. Prisen på en TV har falt dramatisk de siste 8-10 årene, og aldri har det vært rimeligere....

Vokt dem for elgen …

Elgjakta er endelig i gang. Termos og varme sokker er pakket godt ned i sekken sammen med kilovis med ammunisjon...

Lukk