1. Arsenal
 2. Aston Villa
 3. Burnley
 4. Chelsea
 5. Crystal Palace
 6. Everton
 7. Hull
 8. Leicester
 9. Liverpool
 10. Manchester City
 11. Manchester United
 12. Newcastle
 13. Southampton
 14. Stoke
 15. Sunderland
 16. Swansea
 17. Tottenham
 18. West Brom
 19. West Ham
 20. QPR

Harry Rednapp og hans QPR er tilbake i Premier League. 

Her er de 20 lagene som skal kjempe om Premier League tittelen 2014/ 2015.

Derby var favoritter mot QPR på Wembley i Play Off Finalen. Men tapte.

 

Målet som kom på overtid, ble selvsagt satt inn av Bobby Zamora veteranen kom fra benken når det var 30 minutter igjen. Han satte inn målet som er verdt 1.2 milliarder kroner for London-laget. Det er summen laget blir tildelt for deltagelse i Premier League.

En Play Off- finale er den beste kampen å vinne, den aller verste å tape, så mye står på spill. Smerten for fansen er utålelig og vil ta lang tid å komme over. Derby blir å se i Championship, QPR skal møte de beste i Premier League.

– En fantastisk sesong med masse drama, fantastiske scoringer, overraskende resultater viste at den engelske topp divisjonen er i vinden som aldri før. Vi husker årets spiller i Luis Suarez som gikk fra å være «vampyren fra Uruguay» til et snilt lam og toppscorer med 31 mål. Til tross for å måtte sitte å se de 7 første kampene fra sidelinja grunnet karantene. Liverpools manager Brandan Rodgers ble årets manager.

Manchester City vant sesongen fortjent. De gjorde færrest feil på slutten av sesongen og plukket dermed trofeet. Heldigvis er det VM i fotball i Brasil før vi nok engang en gang får se Premier League-fotball på TV-skjermen.

Vi lover å holde deg oppdatert i fra Silly-Season, overganger til og fra de største klubbene. Diego Costa i Atlético Madrid, er foreløpig det største navnet vi kan glede oss til å se i Premier League, han er så godt som klar for Chelsea.

Det er all grunn til å tro at Louis Van Gaal som er ventet å ta over i Manchester United vil få åpent sjekkhefte for å bygge sitt lag på Old Trafford før overgangsvinduet stenger 31. august. Følg med på vargas12.com du også.

Gratulerer med dagen Queens Park Rangers!

 

Foto: Flickr/ QPR Colin

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kim Kardashian ASS Bride!

Kim Kardashian ASS Bride! Flotte Kim får sin Kanye i et gigant bryllup på slottet Forte di Belvedere i Florence i...

Sex uten kjærlighet- Swingers miljøet øker

Det finnes knapt noe mer tabubelagt i det moderne samfunn enn swingers-miljøet i Norge og Norden. Der deltar voksne mennesker...

Lukk