Hvorfor ble jeg ikke overrasket over at raneren var av utenlandsk opprinnelse?

Jeg er nabo av en Iraker. Verdens hyggeligste menneske. Så jeg drar ikke alle over en kam. Men, det er ikke til å komme bort i fra at det er våre nye landsmenn som så alt for ofte er omtalt når det er snakk om kriminelle handlinger, dessverre.

Hvorfor det? Er det fordi de ikke frykter fengsel, fordi norske fengsler er som et middels bra hotell der de kriminell opprinnelig kommer fra? Eller er det deres lave moral for lover og regler som setter de i stand til å gå løs på norske banker?

Jeg bare spør!

– Mannen skal ha truet de ansatte med en gjenstand, men vi har ikke klarlagt hva slags gjenstand det var, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt til VG Nett.

Politiet jakter nå på gjerningsmannen med flere patruljer i området ved banken. Politiet beskriver gjerningsmannen som en ung mørkhudet mann. Han skal være cirka 170-175 centimeter høy og snakker gebrokkent norsk. Det antas at han er mellom 16 og 20 år.

Det er trist at det er så mange av mørkhudede – uansett opphav- som forbryter seg, dette er med på å vanskeliggjøre integrering for de lovlydige innvandrerne som vil jobbe, studere og ha et skikkelig og ordnet liv i Norge. Dette er med på spre frykt og fremmedhat for de som ser u- norske ut…

Voldtekter og ran skjer i Norge, men i hovedsak i hovedstaden, der skjer også de fleste drap. Ikke bare av negre, men også andre innvandrere. Så lenge norske fengsler er fylt opp av utlendinger (ca 70%) som begår straffbare handlinger, så får man heller ikke slutt på fremmedhat og rasisme. Jeg er ikke rasist, men realist! Send alle utlendinger tilbake dit de kom fra, og tøm fengslene for søppel!

Jeg mener det er på sin plass med et skikkelig røsk og opprydning i norske fengsler, og send hjem kriminelle utlendinger med første fly!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10033081

kilde VG.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Store rumper er in!

  I LOVE CURVES   YES!! Endelig en god nyhet hva kropp anngår. Damer skal ha rumpe, pupper og lår...

Prins Daniels oppgaver

  Prins Daniel- prinsen som fikk sin prinsesse Victoria, halve kongeriket og alle svenske hjerter etter det fantastiske sommerbryllupet i...

Lukk