Rannveig Heitmann (21) er en av Norges mest kjente blogger, ifølge henne selv også en kjendis. Det kan være hennes spenstige innsats på TV3 Charterfeber som har gjort den blonde og sexy bloggeren så kjent.

Nylig ble det i følge Side.no kjent at bloggeren som velger å kjøpe kun merkeklær til sine barn har gjort en reklame der hun fronter telefonsex. Dette gjorde hun fordi hun var blakk etter jul i fjor og trengte penger. «Ring Kåte Elisa» står det i reklamevideoen.

Er ikke det en ærlig sak? Å jobbe for føden? Skal man mobbe vedkommende fordi hun velger å uttale seg før hun har tenkt gjennom ting?

Rannveig Heitmann så seg nødt til å stenge kommentarfeltet på sin blogg der hun skrev om jobben som sextelefon-vertinne. Sjikane og drittkasting var gjennomgangsmelodien i kommentarfeltet. Hvorfor er folk så forbanna på Heimann? Kan hun ikke få lov til å styre «butikken» som hun selv vil?

Som man reder ligger man.

Bloggere med mange lesere legger hodet på blokka og må regne med pes fra leserne om man skriver eller gir uttrykk for kontroversielle meninger. Man skal selvsagt slipp å bli mobbet, men man må tåle å høre folks meninger i kommentarfeltet.

Heimann har en rekke ganger kommet med utsagn som rokker ved den norske folkesjela. Merkeklær-debatten er bare en av flere.

Når hun nå i et av sine siste innlegg, har valgt å fortelle om hvorfor hun takket ja til å reklamere for telefonsex, og en av argumentene er mangel på penger så er det som å kaste bensin på bålet. Som blogger skal man måtte tåle en hel del, man alt for mange går for langt i å ha et fasit svar.  Jeg vil allikevel anmode folk flest til å oppføre seg som folk og ikke bruk sjikane i kommentarfeltet, da dette ødelegger debatten og av den grunn blir debatten stengt.

Uansett hvor uenig man er i et blogginnlegg, så kan man ikke rakke ned på en person man ikke kjenner, men man kan stille konkrete og saklige spørsmål, så få man heller ta det svaret man får. Rannveig Heitmann er blond, men man kan ikke mobbe henne for å være dum for det. Gå i dere selv og oppføre dere som folk.

Uenighet, diskusjon og debatt er bra, mobbing er dumt- liker du å bli mobbet kanskje? For alt det du vet, kan alle Rannveigs uttalelser være nøye planlagt og skapt for å lage bølger og overskrifter i media, da har hun lurt mange. Å blogge er å ytre egne meninger- det må folk bare tåle.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Marit Bjørgen er Norges mest populære idrettsutøver

Marit Bjørgen er Norges mest populære idrettsutøver. I følge 1000 spurte nordmenn er det, en person som utmerker seg blant...

Var det brett og stapp eller stapp og brett?

Du har vel ikke glemt å være miljøvennlig i myldret av informasjon, nyheter og overskrifter som pryder alle kanaler, magasiner...

Lukk