Real Madrid vil bekrefte på en pressekonferanse i Madrid at José Mourinho gir seg i klubben, der vil det også bli bekreftet at det er PSGs Carlo Ancelotti (53) som overtar på fantastiske Santiago Bernabéu i Madrid.

José Mourinho (50), beste kjent som “The ony One” hadde som kjent stor suksess i Chelsea der han tok to Premier League titler på to forsøk i sesongen 2004/ 2005 også i sesongen 2005/ 2006. Kaptein og verdens mest scorende midtbanespiller, sensasjonen og legenden Frank Lampard (35 år 20. juni) har nylig signert en ny 1. års kontrakt etter å ha fått signaler om å at dette ville være hans siste år som Chelsea-spiller.

“Lamps” har også blitt sitert på at José Mourinho er hans beste treneren han har hatt noen gang.

Lampard sier videre at det er liten tvil om at det var hans favoritt-trener som alene var grunnen til de trofeer som Chelsea tok under Mourinhos ledelse. Alle rundt London-klubben ønsker å få portugiseren tilbake som manager, både fans og spillere har “The Special One” som sin favoritt.

Sist Mourinho var i Chelsea, fikk han sparken etter et svakt uavgjort mot Rosenborg i en Champions League kamp i 2007.

Fil:Mourinho Madrid.jpg

José Mourinho (50) Foto: Wilikipedia.org

 

– Han er flink til å skaffe seg oppmerksomhet i media, det tar trykket vekk fra spillerne før viktige oppgjør, Mourinho er også den faglig mest kompetente treneren 35 åringen vet om. Taktisk meget sterk, han er dyktig til å få hver enkelt spiller til å tro på seg selv og hans selvtillit smitter på hele troppen fra det øyeblikk han går inn i garderoben.

Det faktum at Lampard får en ny kontrakt er sannsynligvis et ønske fra José Mourinho. De to har hele tiden hatt et meget nært og godt forhold, sett i lys av spiller og trener rollen de innehar.

I følge spanske medier i Madrid skal ny manager for Real Madrid være Carlo Ancelotti være til stede. Italieneren har hatt stor suksess med Zlatan i Paris klubben. Ancelotti har også vært innom Chelsea, som de aller fleste topp-managere i verden.

– Rykter rundt Mourinho sier at han allerede er i London, og at en pressemelding fra Chelseas ledelse om hvem som tar over etter Rafa Benitez, er nært forestående.

Chelsea er dermed favoritt til å vinne det aller meste, også Premier League kommende sesong!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rekordmange prøver å lure deg- vær på vakt!

Om du er i en stor by av en viss størrelse, enten i Norge, i Europa for øvrig eller i...

Lukk